Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Koortsthermometer baby

Wanneer jouw baby zich niet goed voelt dan merk je dat als ouder snel genoeg maar praten kan het nog niet. Met een koortsthermometer voor jouw baby kun je gelukkig snel de temperatuur opmeten om meteen af te lezen hoe de zaken er precies voor staan. De oorthermometer is daarbij populair. Waar je ook voor kiest, het is gedekt door onze laagsteprijsgarantie zodat je nooit teveel betaalt. Bekijk ons assortiment in de webshop en bestel ook een koortsthermometer voor jouw baby.

Lees meer...

Assortiment baby koortsthermometer

We hebben oorthermometers waarbij je via emoji’s kunt zien hoe jouw kindje er aan toe is (naast de exacte temperatuur uiteraard). Ook biedt de baby koortsthermometer een koortsalarm en een geheugenfunctie. Zo kun je snel nagaan of de toestand van jouw kindje verbetert. Naast deze thermometers vind je bij Babypark ook temperatuurmeters voor bijvoorbeeld in bad of de kinderkamer. Deze thermometer kan buiten het water ook de temperatuur van de kinderkamer meten en weergeven. Zo kun je er steeds voor zorgen dat jouw kindje zich behagelijk voelt.

Bestellen koortsthermometer baby

Bestellen bij Babypark gaat eenvoudig en snel. Door onze grote voorraden heb je jouw bestelde artikelen vaak snel in huis. Bestel je op een werkdag voor 20:00 uur dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Is de bestelwaarde 20 euro of meer dan is de verzending gratis. Naast de webshop kun je ook in een van onze 10 megastores terecht die je verspreid door heel Nederland kunt vinden.

Lees minder...
Filteren

1 product

  • Babypark Digitale Thermometer Flexibel
    Waardering:
    74%
  • Filteren

    1 product

    Oval loader