5 Resultaten
 • Quick view

  Silly Billyz Towel Slab Met Mouwen

  Deze Silly Billyz Towel Slab Met Mouwen is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. Het slabbetje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting aan de achterkant.
  10,95
 • Quick view

  Silly Billyz Towel Slab

  Deze Silly Billyz Towel Slab is een handig tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting en is voorzien van een mooie kleur.
  7,95
 • Quick view

  Silly Billyz Towel Bandana Slab

  Deze Silly Billyz Towel Bandana Slab is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.
  8,95
 • Quick view

  Silly Billyz Towel Slab Large

  Deze Silly Billyz Towel Slab Large is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. Het slabbetje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting aan de achterkant.
  8,95
 • Quick view

  Silly Billyz Bandana Slab

  Deze Silly Billyz Bandana Slab is ideaal als baby's eerste slab. De zachte en absorberende stof houdt de gevoelige huid van je baby droog. De Silly Billyz Bandana is voorzien van een drukknoopsluiting.
  7,61
5 Resultaten
Black Friday
Trustpilot