Kidsmill

22 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Commode 1D / 2L Mat Wit - Zwart

  De Kidsmill Modular 2 Commode 1D / 2L Mat Wit - Zwart heeft een modern design en is praktisch in gebruik. Dankzij het hoge onderstel kun je heel dicht bij de Modular commode staan en je kindje makkelijk verzorgen.
  414,99
 • Quick view

  Kidsmill Modular Babykamer Zwart Marmer

  Stel zelf de Kidsmill Modular Babykamer Zwart Marmer samen! Van de babykamer zijn veel combinaties mogelijk. Je kiest zelf het onderstel van de meubels uit: van staal of van RVS. Ook kun je kiezen voor een bovenblad in het wit, zwart, wit marmer of zwart marmer. Bekijk & bestel de babykamer Modular Zwart...

  925,98

  844,98

 • Quick view

  Kidsmill Modular Babykamer Wit

  Stel zelf de Kidsmill Modular Babykamer Wit samen! Van de babykamer zijn veel combinaties mogelijk. Je kiest zelf het onderstel van de meubels uit: van staal of van RVS. Ook kun je kiezen voor een bovenblad in het wit, zwart, wit marmer of zwart marmer. Bekijk & bestel de babykamer Modular Wit...

  887,99

  814,98

 • Quick view

  Kidsmill Modular Babykamer Wit Marmer

  Stel zelf de Kidsmill Modular Babykamer Wit Marmer samen! Van de babykamer zijn veel combinaties mogelijk. Je kiest zelf het onderstel van de meubels uit: van staal of van RVS. Ook kun je kiezen voor een bovenblad in het wit, zwart, wit marmer of zwart marmer. Bekijk & bestel de babykamer Modular Wit...

  845,-

  769,98

 • Quick view

  Kidsmill Modular Wandrek Mat Zwart

  Het Kidsmill Modular Wandrek Mat Zwart maakt de Modular babykamer helemaal af. Het wandrek is gemaakt van een heel dun metaal, namelijk staal, en past perfect bij het moderne design van de meubels van de Modular babykamer.

  185,99

  169,99

 • Quick view

  Kidsmill Modular Wandrek Mat Wit

  Het Kidsmill Modular Wandrek Mat Wit maakt de Modular babykamer helemaal af. Het wandrek is gemaakt van een heel dun metaal, namelijk staal, en past perfect bij het moderne design van de meubels van de Modular babykamer.

  186,99

  169,99

 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Commode 1D / 2L Mat Zwart - RVS - Mat Zwart

  De Kidsmill Modular 2 Commode 1D / 2L Mat Zwart - RVS - Mat Zwart heeft een modern design en is praktisch in gebruik. Dankzij het hoge onderstel kun je heel dicht bij de Modular commode staan en je kindje makkelijk verzorgen.

  539,-

  459,99

 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Kledingkast 2-Deurs Mat Wit - Zwart

  De Kidsmill Modular Kledingkast 2-Deurs Mat Wit is uitgevoerd met een zwart onderstel. De moderne kast biedt meer dan genoeg opbergruimte en is voorzien van push open voor optimaal gebruiksgemak.
  534,99
 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Commode 1D / 2L Mat Wit - RVS

  De Kidsmill Modular 2 Commode 1D / 2L Mat Wit - RVS heeft een modern design en is praktisch in gebruik. Dankzij het hoge onderstel kun je heel dicht bij de Modular commode staan en je kindje makkelijk verzorgen.
  499,99
 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Kinderkamer Zwart | Bedbank 90 x 200 cm + Bureau

  De Kidsmill Modular 2 Kinderkamer Zwart kenmerkt zich aan de houten combinatie met een metalen onderstel. De meubels beschikken over een modernen look met een industrieel tintje. Een kamer voor jongens en meiden!

  816,-

  749,99

 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Bureau Wit

  De Kidsmill Modular 2 Bureau Wit is een bureau in een moderne look. Het beschikt over drie soft-closing opbergladen welke voor voldoende opbergruimte zorgen. Een bureau van kwalitatief plaatmateriaal met metalen frame.

  378,-

  349,99

 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Babybed Mat Wit - Zwart - 70 x 140 cm

  Het Kidsmill Modular 2 Babybed Mat Wit - Zwart - 70 x 140 cm straalt door het moderne design en de stijlvolle, matte afwerking. Het ledikant is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een zwart onderstel van staal.

  544,-

  499,99

 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Babybed Mat Zwart - Zwart - 70 x 140 cm

  Het Kidsmill Modular 2 Babybed Mat Zwart - Zwart - 70 x 140 cm straalt door het moderne design en de stijlvolle, matte afwerking. Het ledikant is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een zwart onderstel van staal.

  602,99

  549,99

 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Babybed Mat Wit - Zwart - 60 x 120 cm

  Het Kidsmill Modular 2 Babybed Mat Wit - Zwart - 60 x 120 cm straalt door het moderne design en de stijlvolle, matte afwerking. Het ledikant is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een zwart onderstel van staal.

  434,-

  399,99

 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Commode 1D / 2L Mat Zwart - Zwart

  De Kidsmill Modular 2 Commode 1D / 2L Mat Zwart - Zwart heeft een modern design en is praktisch in gebruik. Dankzij het hoge onderstel kun je heel dicht bij de Modular commode staan en je kindje makkelijk verzorgen.
  394,99
 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Commode 3L Mat Zwart - Zwart

  De stijlvolle Kidsmill Modular 2 Commode 3L Mat Zwart - Zwart is voorzien van een push open systeem en is daardoor praktisch in gebruik. De commode heeft drie ruime lades die voldoende opbergruimte bieden.
  419,99
 • Quick view

  Kidsmill Modular Babykamer Zwart

  Stel zelf de Kidsmill Modular Babykamer Zwart samen! Van de babykamer zijn veel combinaties mogelijk. Je kiest zelf het onderstel van de meubels uit: van staal of van RVS. Ook kun je kiezen voor een bovenblad in het wit, zwart, wit marmer of zwart marmer. Bekijk & bestel de babykamer Modular Zwart...

  925,98

  844,98

 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Kledingkast 2-Deurs Mat Zwart - Zwart

  Deze Kidsmill Modular Kledingkast 2-Deurs Mat Zwart - Zwart is uitgevoerd met een zwart onderstel. Deze moderne linnenkast biedt meer dan genoeg opbergruimte en is voorzien van push open voor optimaal gebruiksgemak.
  559,99
 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Commode 1D / 2L Mat Wit - Zwevend

  De Kidsmill Modular 2 Commode 1D / 2L Mat Wit heeft een modern design en is praktisch in gebruik dankzij het push open systeem. De commode wordt met behulp van meegeleverd hangbeslag bevestigd aan de muur.
  369,99
 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Commode 1D / 2L Mat Zwart - RVS

  De Kidsmill Modular 2 Commode 1D / 2L Mat Zwart - RVS heeft een modern design en is praktisch in gebruik. Dankzij het hoge onderstel kun je heel dicht bij de Modular commode staan en je kindje makkelijk verzorgen.
  459,99
 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Commode 3L Mat Wit - Zwart

  De stijlvolle Kidsmill Modular 2 Commode 3L Mat Wit - Zwart is voorzien van push open en is daardoor praktisch in gebruik. De ruime lades bieden voldoende opbergruimte voor allerlei spullen van je kindje.
  434,99
 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Babybed Mat Zwart - Zwart - 60 x 120 cm

  Het Kidsmill Modular 2 Babybed Mat Zwart - Zwart - 60 x 120 cm straalt door het moderne design en de matte afwerking. Het ledikant is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een RVS onderstel voor een robuuste look.

  494,99

  449,99

22 Resultaten
Trustpilot