Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Muziekmobielen

Muziekmobielen

Een Nijntje muziekmobiel vind je online bij Babypark

 

Leuk en leerzaam

Hét ideale kado om een aanstaande of kersverse moeder mee te verrassen, of om natuurlijk zelf voor jullie nieuwe wereldwonder aan te schaffen! Een Nijntje boxmobiel zal bij iedereen in de smaak vallen en bestel je makkelijk online bij Babypark. De beroemde oer-Hollandse creatie van Dick Bruna is nog altijd onverminderd populair bij jong en oud. Een ideaal kraamkadootje omdat het konijntje zowel voor jongens als meisjes prima geschikt is.

Lees meer...

De Nijntje muziekmobielen bestaan uit vier draaiende armen met daaraan de bekende Nijntje-figuren. Herkenbaar en aantrekkelijk voor kleine kinderen. Bij het opdraaien van het muziekdoosje speelt er een vrolijk liedje en draait de mobiel rustig rond. Dit alles is zeer boeiend voor jonge baby's, het stimuleert het leren kijken en focussen en helpt bij het oefenen van de hand-oog coördinatie.

 

Geschikt voor pasgeborenen

Nijntje boxmobielen kunnen meteen vanaf de geboorte worden gebruikt. Al snel zullen baby's geboeid raken door de bewegende figuurtjes en het vriendelijke muziekje. De mobiel kan zowel aan de box als aan het bedje worden bevestigd. De knuffeltjes zijn makkelijk los te halen en daardoor ook goed wasbaar.

Houd er rekening mee dat dit speelgoed alleen bedoeld is om naar te kijken en geschikt is voor baby's tot ongeveer 6 maanden oud. Zodra je kindje zelf kan gaan zitten of zich gaat optrekken is het tijd de mobiel ruim buiten bereik van zijn of haar handjes te bevestigen.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Nijntje Fluffy Muziekmobiel
    27,86 Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven

Oval loader