Smallstuff muziekmobielen

Een Smallstuff muziekdoosje is leuk om aan de wieg of aan de box van je kindje te hangen. Het muziekdoosje speelt een rustgevende melodie af. Dit muziekje kan je kindje helpen om in slaap te vallen. Veel ouders gebruiken een Smallstuff muziekmobiel of muziekdoosje als onderdeel van het slaapritueel. Meestal hebben wij meerdere Smallstuff muziekmobielen in ons assortiment die er allemaal even leuk uitzien!

Lees meer...

Smallstuff muziekmobiel met klassieke look

Een Smallstuff muziekmobiel bestaat meestal uit een leuke knuffel die muziekjes kan afspelen. Deze knuffel is in veel gevallen gehaakt of gebreid. Soms is het haken of breien helemaal met de hand gedaan. Aan sommige Smallstuff muziekmobielen hangen meerdere knuffeltjes, bijvoorbeeld autootjes. Ook deze knuffeltjes zijn vaak gebreid of gehaakt, wat deze muziekmobielen een klassieke look geven. Een Smallstuff muziekmobiel staat heel sfeervol bij het interieur van je woonkamer of babykamer.

Over Smallstuff

Van het Deense merk Smallstuff verkopen wij zowel muziekmobielen en andere accessoires voor de inrichting van de babykamer, als speelgoed, bordjes en bestekjes. Smallstuff items laten een liefde voor bloemen, zachte kleuren en retro prints zien. De ontwerpers laten zich inspireren door Scandinavische moeders die van klassieke looks houden. Bovenal vormen kinderen en hun belevingswereld een grote inspiratiebron. Verder maken de ontwerpers veel gebruik van klassieke handwerktechnieken en natuurlijke materialen. Dat alles zorgt voor de gezellige, retro, duurzame sfeer die Smallstuff uitstraalt. Alle Smallstuff muziekmobielen en andere items voldoen aan de strenge Europese veiligheidsregelgeving. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een Smallstuff muziekdoosje of muziekmobiel online via onze webshop. Bereiken jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur, dan bezorgen wij je aankoop morgen al bij je thuis. Voorwaarde is wel dat de bestelde producten bij ons voorradig zijn. Bij besteding van meer dan € 20,- brengen wij geen bezorgkosten in rekening.

Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  Smallstuff Tractors Mobiel Grey / Blue

  De Smallstuff Tractor Mobiel Grey is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een stijlvol ontwerp. De mobiel is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  52,95
 • Quick view

  Smallstuff Doll Bedside Muziekmobiel

  De Smallstuff Doll Bedside Muziekmobiel is met riemen aan het bed te bevestigen. Verder is de stijlvolle muziekmobiel gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan. Praktisch in gebruik.
  47,95
 • Quick view

  Smallstuff Taxi Bedside Muziekmobiel

  De Smallstuff Taxi Bedside Muziekmobiel is met riemen aan het bed te bevestigen. Verder is de stijlvolle muziekmobiel gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan. Praktisch in gebruik.
  47,95
 • Quick view

  Smallstuff Elephant Muziekmobiel

  De Smallstuff Elephant Muziekmobiel is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een rustgevend muziekje. De muziekmobiel is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  44,95
 • Quick view

  Hanging mobile monkeys powder/gold 40007-20

  De Smallstuff Monkeys Muziekmobiel Powder / Gold is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een rustgevend muziekje. De muziekmobiel is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  52,95
 • Quick view

  Smallstuff Zebra Mobiel Multi

  Deze stijlvolle Smallstuff Zebra Mobiel Multi is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een stijlvol ontwerp. De mobiel is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  54,95
 • Quick view

  Smallstuff Zebra Muziekmobiel Multi

  De Smallstuff Zebra Muziekmobiel Multi is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een rustgevend muziekje. De muziekmobiel is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  44,95
 • Quick view

  Smallstuff Lion Mobiel Multi

  Deze stijlvolle Smallstuff Lion Mobiel Multi is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een stijlvol ontwerp. De mobiel is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  54,95
 • Quick view

  Smallstuff Muziekhanger Safari

  Met de stijlvolle Smallstuff Muziekhanger Safari haal je iets leuks in huis om de kamer van je kindje op te vrolijken. De hanger is gemaakt van hoogwaardig materiaal en handig vast te maken met de lus.
  34,95
 • Quick view

  Smallstuff Tractor Muziekmobiel Grey

  De Smallstuff Tractor Muziekmobiel Grey is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een rustgevend muziekje. De muziekmobiel is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  44,95
 • Quick view

  Smallstuff Dolls Mobiel

  Deze stijlvolle Smallstuff Dolls Mobiel is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een stijlvol ontwerp. De dolls mobiel is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  59,95
 • Quick view

  Smallstuff Bear Muziekmobiel Powder / Soft Rose

  De Smallstuff Bear Muziekmobiel Powder / Soft Rose is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een rustgevend muziekje. Verder is de bear muziekmobiel gemaakt van zachte materialen.
  44,95
 • Quick view

  Smallstuff Bear Muziekmobiel Denim / Dark Denim

  De Smallstuff Bear Muziekmobiel Denim / Dark Denim is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een rustgevend muziekje. Daarnaast is de muziekmobiel gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  44,95
 • Quick view

  Smallstuff Engine Mobiel

  Deze stijlvolle Smallstuff Engine Mobiel is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een stijlvol ontwerp. De Engine mobiel is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  59,95
 • Quick view

  Smallstuff Bear Muziekmobiel Sandy / Grey

  De Smallstuff Bear Muziekmobiel Sandy / Grey is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een rustgevend muziekje. De muziekmobiel is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  44,95
15 Resultaten
Trustpilot