Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Muziekmobielen

Smallstuff muziekmobielen

Een Smallstuff muziekdoosje is leuk om aan de wieg of aan de box van je kindje te hangen. Het muziekdoosje speelt een rustgevende melodie af. Dit muziekje kan je kindje helpen om in slaap te vallen. Veel ouders gebruiken een Smallstuff muziekmobiel of muziekdoosje als onderdeel van het slaapritueel. Meestal hebben wij meerdere Smallstuff muziekmobielen in ons assortiment die er allemaal even leuk uitzien!

Lees meer...

Smallstuff muziekmobiel met klassieke look

Een Smallstuff muziekmobiel bestaat meestal uit een leuke knuffel die muziekjes kan afspelen. Deze knuffel is in veel gevallen gehaakt of gebreid. Soms is het haken of breien helemaal met de hand gedaan. Aan sommige Smallstuff muziekmobielen hangen meerdere knuffeltjes, bijvoorbeeld autootjes. Ook deze knuffeltjes zijn vaak gebreid of gehaakt, wat deze muziekmobielen een klassieke look geven. Een Smallstuff muziekmobiel staat heel sfeervol bij het interieur van je woonkamer of babykamer.

Over Smallstuff

Van het Deense merk Smallstuff verkopen wij zowel muziekmobielen en andere accessoires voor de inrichting van de babykamer, als speelgoed, bordjes en bestekjes. Smallstuff items laten een liefde voor bloemen, zachte kleuren en retro prints zien. De ontwerpers laten zich inspireren door Scandinavische moeders die van klassieke looks houden. Bovenal vormen kinderen en hun belevingswereld een grote inspiratiebron. Verder maken de ontwerpers veel gebruik van klassieke handwerktechnieken en natuurlijke materialen. Dat alles zorgt voor de gezellige, retro, duurzame sfeer die Smallstuff uitstraalt. Alle Smallstuff muziekmobielen en andere items voldoen aan de strenge Europese veiligheidsregelgeving. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een Smallstuff muziekdoosje of muziekmobiel online via onze webshop. Bereiken jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur, dan bezorgen wij je aankoop morgen al bij je thuis. Voorwaarde is wel dat de bestelde producten bij ons voorradig zijn. Bij besteding van meer dan € 20,- brengen wij geen bezorgkosten in rekening.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

11 producten

Populariteit
Filteren

11 producten

Populariteit
Oval loader