Liewood muziekmobielen

Maak de kamer van je kindje compleet met een mooie Liewood muziekmobiel. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Liewood muziekmobielen. Alle Liewood muziekmobielen zien er stuk voor stuk heel stijlvol uit. Lees meer...

In slaap vallen met Liewood muziekmobielen

Het is leuk om een Liewood muziekmobiel boven het ledikantje of bed van je kindje te hangen. Trek je aan het koordje, dan speelt de muziekmobiel rustgevende muziekjes af die je kindje een vertrouwd gevoel geven. Tijdens het afspelen van de muziekjes zal je kindje heerlijk in slaap dommelen.

Liewood muziekmobielen als accessoires

Liewood muziekmobielen zijn niet alleen fijn om je kindje een rustgevend gevoel te geven. Deze muziekmobielen zien er ook fantastisch uit. Dankzij de eenvoudige, sfeervolle figuurtjes in zachte tinten passen Liewood muziekmobielen perfect in bijna elke baby- en kinderkamer. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een Liewood muziekmobiel online via onze webshop.Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Liewood Melissa Mobiel Stargaze

  Deze mooie Liewood Melissa Mobiel Stargaze is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een stijlvol ontwerp. De mobiel is voorzien van figuurtjes in zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  44,-
 • Quick view

  Liewood Melissa Vehicles Mobiel

  Deze mooie Liewood Melissa Vehicles Mobiel is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een stijlvol ontwerp. De mobiel is voorzien van figuurtjes in zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  39,60
 • Quick view

  Liewood Melissa Classic Mobiel Rose Multi Mix

  Deze mooie Liewood Melissa Classic Mobiel Rose Multi Mix is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een stijlvol ontwerp. De mobiel is voorzien van figuurtjes in zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  39,60
 • Quick view

  Liewood Melissa Safari Mobiel Multi Mix

  Deze mooie Liewood Melissa Safari Mobiel Multi Mix is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een stijlvol ontwerp. De mobiel is voorzien van figuurtjes in zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  39,60
 • Quick view

  Liewood Melissa Mobiel Natuur

  Deze mooie Liewood Melissa Mobiel Natuur is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een stijlvol ontwerp. De mobiel is voorzien van figuurtjes in zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  39,60
5 Resultaten
Trustpilot