Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Muziekmobielen

Ferm Living muziekmobielen

Een Ferm Living muziekmobiel is leuk om aan de wieg of het ledikant van je kindje te hangen. Veel kleine kinderen vinden het fijn om een vast slaapritueel te hebben. Een muziekje van het Ferm Living muziekdoosje voor het slapen gaan helpt je kindje om in slaap te komen. De meeste Ferm Living muziekmobielen draaien rustgevende muziek van Johannes Brahms.

Lees meer...

Stijlvolle Ferm Living muziekmobielen

Een Ferm Living muziekmobiel bestaat meestal uit een knuffel met een trekkoord. Trek je aan het koord, dan gaat het muziekje spelen. De knuffel van de Ferm Living muziekmobiel ziet er heel stijlvol uit. Deze staat heel leuk in de kamer van je kindje. Onze Ferm Living muziekmobielen hebben verschillende afmetingen.

Over Ferm Living

Ferm Living is een Deens label van woonaccessoires. Oprichtster Trine Andersen ging op zoek naar leuke muurdecoratie voor haar eigen huis, maar vond niet precies wat zij wilde. Zij ontdekte een gat in de markt en begon zelf muurdecoratie te ontwerpen. Zo ontstond het merk Ferm Living. Inmiddels maakt Ferm Living lang niet alleen decoratiemateriaal voor de muur, maar voor het hele huis. De items komen tot stand door samenwerking met ontwerpers en kunstenaars van over de hele wereld. Zo wordt Scandinavisch design gecombineerd met stijlen en tradities van andere culturen. Wij hebben diverse woonaccessoires en speelgoed van Ferm Living in ons assortiment. Naast Ferm Living muziekdoosjes hebben wij ook kussens, lampen en zelfs hydrofiele doeken van Ferm Living in ons assortiment. Ons assortiment van Ferm Living kan elke keer weer anders zijn. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment. Het Ferm Living muziekdoosje van jouw wensen en andere Ferm Living producten bestel je snel en eenvoudig online via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
 • Ferm Living Lion Muziekmobiel
  Adviesprijs 0,-
 • Ferm Living Octopus Muziekmobiel
  Adviesprijs 0,-
 • Filteren

  2 producten

  Populariteit
  Oval loader