Chicco badspeelgoed

 

Veel kinderen vinden het heerlijk om met water te spelen en ook voor speelgoed in het bad heeft Babypark artikelen in het assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld badspeelgoed van het merk Chicco. Alle merken in ons assortiment betreffen A-merken die met onze laagsteprijsgarantie kunnen worden aangeschaft. Vind je het speelgoed onverhoopt binnen 14 dagen toch nog ergens goedkoper dan betalen we het verschil terug.

 

Lees meer...

Assortiment Chicco badspeelgoed

Speelgoed dat het vaak heel goed doet bij kinderen, is een simpel gietertje. Het merk Chicco heeft als speelgoed een plastic bloem met gietertje. De bloem zit in een pot en kan vastgezet worden op bijvoorbeeld de bodem van het bad. Jouw kindje kan er dan water over gooien waarbij de bloem gaat dansen. Een eenvoudig concept met verschillende waterspelletjes die niet snel zullen vervelen. Jouw kindje leert op deze wijze ook spelenderwijs motorische vaardigheden en ruimtelijk inzicht. Bestel ook badspeelgoed van Chicco zodat jouw kindje daar heerlijk mee kan spelen en zodoende ook spelenderwijs belangrijke vaardigheden oefent.

 

Bestellen Chicco badspeelgoed

Wil je dat jouw kindje morgen al lekker in bad of onder de douche kan gaan spelen met badspeelgoed van Chicco? Bestel dan nog voor 20:00 uur dan versturen wij het nog dezelfde dag (mits op voorraad) en is het een dag later al bij u. Voor bestellingen van 20 euro of meer rekenen we geen bezorgkosten. Bestel je dus iets extra’s dan spaar je de verzendkosten uit die je voor dat extra artikel kunt gebruiken. Wil je liever niet online bestellen maar eens gezellig een middagje komen shoppen in een van onze megastores? Bekijk dan de adressen op onze website en kom eens langs om alles met jouw eigen ogen te bekijken. Ons team van deskundige verkoopspecialisten beantwoordt ook graag eventuele vragen die je kan hebben. We hopen je spoedig te mogen verwelkomen. Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Chicco Bad Bloem

    Met de Chicco Bad Bloem verander je de douche of bad in een speelparadijs! De bloem beschikt over leuke waterspelletjes en je kindje kan de bloem water geven met de gieter. Met de zuignap zet je de bloem vast.
    12,95
1 Resultaten