Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Boeken, Dagboeken en Fotoalbums

Beaba boeken, dagboeken en fotoalbums

Een Beaba kookboek geeft je tips voor de eerste hapjes van je kindje. De recepten uit het kookboek maak je meestal heel gemakkelijk klaar met behulp van de Beaba Babycook, een handig apparaat dat eten mixt, ontdooit en opwarmt. Kijk snel verder voor ons aanbod Beaba boeken op deze pagina!

Lees meer...

Beaba kookboek voor baby’s

Welke groenten kun je goed met elkaar combineren? En hoe maak je de eerste hapjes van je kindje klaar? De recepten zijn onder meer gemaakt door voedingsdeskundigen en zijn bedoeld voor kindjes van 4 maanden tot 2 jaar oud. Een Beaba kookboek voor baby’s is een echte aanrader. Dit baby boek van Beaba is ook leuk om weg te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeau.

Over Beaba

Beaba heeft een Franse oorsprong, maar heeft de wereld al snel veroverd. Dankzij de innovatieve, creatieve producten voor kinderverzorging, zoals de Babycook en de flesverwarmer. Dankzij de Babycook maak je de hapjes voor je kindje heel snel en gemakkelijk klaar. Een Beaba Babycook is ook in ‘duovorm’ verkrijgbaar. Deze Babycook kan een maaltijd voor twee kindjes tegelijkertijd bereiden. Wil je maaltijden voor je kindje bewaren, schaf dan de superhandige bewaarbakjes van Beaba aan. In zo’n bewaarbakje past meestal ongeveer 200 ml gepureerd voedsel. Jouw gewenste baby boek van Beaba en andere artikelen van Beaba bestel je gemakkelijk online via Babypark.nl. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor een baby boek van Beaba. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je bestelde artikelen zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt. Als wij jouw online order en betaling nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij de artikelen diezelfde avond nog op de post, zodat jij deze in de meeste gevallen morgen al thuisgestuurd krijgt. Dit is alleen mogelijk als wij de artikelen direct uit onze voorraad kunnen leveren.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader