Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Boeken, Dagboeken en Fotoalbums

Fabrikten boeken, dagboeken en fotoalbums

De boeken, dagboeken en fotoalbums van Fabrikten zien er heel leuk uit. Van Fabrikten zijn meestal ook planners verkrijgbaar, waaronder familieplanners. In een Fabrikten familieplanner schrijf je de afspraken van het hele gezin. Zo zie je in één oogopslag hoe de week eruitziet: wanneer je dochterlief naar zwemles moet brengen en wanneer papa een afspraak heeft bij de kapper bijvoorbeeld.

Lees meer...

Fabrikten babyshowerboek en negenmaandenboek

Meestal hebben wij ook Fabrikten babyshowerboeken in ons assortiment. Een Fabrikten babyshowerboek is leuk om de babyshower in vast te leggen. Een babyshower is een feestje voor een aanstaande moeder dat meestal door haar vriendinnen wordt georganiseerd. Naast Fabrikten babyshowerboeken verkopen wij ook vaak babyshowerkaarten. Babyshowerkaarten kun je invullen en vervolgens in een mapje bewaren. Een ander leuk invulboek van Fabrikten is een Fabrikten negenmaandenboek. Zo’n boek, dat vaak wel 80 pagina’s telt, plak je bijvoorbeeld foto’s van de buik, echo’s en van de bevalling of het moment na de bevalling. Je kunt ook invullen hoeveel je weegt in bepaalde weken van de zwangerschap en hoeveel je buik gegroeid is. Vrijwel elk Fabrikten negenmaandenboek of babyshowerboek heeft een mooie, hardcover kaft. Dankzij het gouden leeslint weet je precies waar je gebleven bent.

Over Fabrikten

Fabrikten is een leuk merk van woondecoratieartikelen en geprinte kalenders, planners en invulboeken. Alle artikelen van Fabrikten zien er heel stijlvol uit en zijn van goede kwaliteit. Ons assortiment van Fabrikten kan elke keer weer variëren. Een Fabrikten invulboek, zoals een Fabrikten familieplanner, een Fabrikten babyshowerboek of een Fabrikten negenmaandenboek bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor een Fabrikten boek. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij het Fabrikten boek diezelfde avond nog op de post, zodat jij het morgen al krijgt thuisgestuurd. Dit is alleen mogelijk als het bestelde artikel bij ons op voorraad is.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
  • Fabrikten Babyshower Kaarten 20 Stuks
    10,45 Adviesprijs 0,-
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader