17 Resultaten
 • Quick view

  Proud MaMa Bangle Armband

  Deze Proud MaMa Bangle Armband is een bijzonder sieraad voor iedere moeder. De armband ziet er mooi uit ziet en is tegelijkertijd praktisch in gebruik. Erg leuk om weg te geven als kraamcadeau!
  14,95
 • Quick view

  Proud MaMa Basic Babybel Ketting Basic Roze

  De Proud MaMa Basic Babybel Ketting Basic Roze is een musthave voor iedere zwangere vrouw. De ketting is voorzien van een belletje dat je kindje vanaf ong. 20 weken zwangerschap zachtjes kan horen.
  29,95
 • Quick view

  Proud MaMa Jasseron Babybel Ketting Voetjes

  De Proud MaMa Jasseron Babybel Ketting Voetjes is een must-have voor iedere zwangere vrouw. De ketting is voorzien van een belletje dat je kindje vanaf ong. 20 weken zwangerschap zachtjes kan horen.
  32,95
 • Quick view

  Proud MaMa Charm Armband Ster / Hart

  Een Proud MaMa Charm Armband Ster / Hart is een bijzonder sieraad voor iedere moeder. De armband is geregen van glaskralen aan elastiek zodat het armbandje er mooi uit ziet en tegelijkertijd praktisch in gebruik is.
  8,95
 • Quick view

  Proud MaMa Lovely Crown Ketting

  De Proud MaMa Lovely Crown ketting is een musthave voor iedere zwangere vrouw. De ketting is voorzien van een belletje dat je kindje vanaf ong. 20 weken zwangerschap zachtjes kan horen.
  24,95
 • Quick view

  Proud MaMa Heartchain Ketting Verzilverd Hart

  De Proud MaMa Jasseron Heartchain ketting is een musthave voor iedere zwangere vrouw. De ketting is voorzien van een belletje dat je kindje vanaf ong. 20 weken zwangerschap zachtjes kan horen.
  19,95
 • Quick view

  Proud MaMa Ketting Verzilverd Small

  De Proud MaMa Ketting Verzilverd Small ketting is een musthave voor iedere zwangere vrouw. De ketting is voorzien van een belletje dat je kindje vanaf ong. 20 weken zwangerschap zachtjes kan horen.
  21,95
 • Quick view

  Proud MaMa Charm Armband Grijs

  Een Proud MaMa Charm Armband Grijs is een bijzonder sieraad voor iedere moeder. De armband is geregen van glaskralen aan elastiek zodat het armbandje er mooi uit ziet en tegelijkertijd praktisch in gebruik is.
  8,95
17 Resultaten