Babypark Giftbox

8 Resultaten
 • Quick view

  Proud MaMa Ketting Verzilverd Ballchain Babyfeet

  De Proud MaMa Ketting Verzilverd Ballchain Babyfeet ketting is een musthave voor iedere zwangere vrouw. De ketting is voorzien van een belletje dat je kindje vanaf ong. 20 weken zwangerschap zachtjes kan horen.

  19,95

  15,96

 • Quick view

  Proud MaMa Bangle Armband

  Deze Proud MaMa Bangle Armband is een bijzonder sieraad voor iedere moeder. De armband ziet er mooi uit ziet en is tegelijkertijd praktisch in gebruik. Erg leuk om weg te geven als kraamcadeau!
 • Quick view

  Proud MaMa Heartchain Ketting Verzilverd Voetjes

  De Proud MaMa Jasseron Heartchain ketting is een musthave voor iedere zwangere vrouw. De ketting is voorzien van een belletje dat je kindje vanaf ong. 20 weken zwangerschap zachtjes kan horen.

  17,95

  14,36

 • Quick view

  Proud MaMa Basic Babybel Ketting Basic Roze

  De Proud MaMa Basic Babybel Ketting Basic Roze is een musthave voor iedere zwangere vrouw. De ketting is voorzien van een belletje dat je kindje vanaf ong. 20 weken zwangerschap zachtjes kan horen.

  29,95

  23,96

 • Quick view

  Proud MaMa Jasseron Babybel Ketting Voetjes

  De Proud MaMa Jasseron Babybel Ketting Voetjes is een must-have voor iedere zwangere vrouw. De ketting is voorzien van een belletje dat je kindje vanaf ong. 20 weken zwangerschap zachtjes kan horen.
 • Quick view

  Proud MaMa Deluxe Babybel Ketting Kristal

  De Proud MaMa Deluxe Babybel Ketting Kristal is een musthave voor iedere zwangere vrouw. De ketting is voorzien van een belletje dat je kindje vanaf ong. 20 weken zwangerschap zachtjes kan horen. Ook leuk als cadeautje!

  42,95

  31,99

 • Quick view

  Proud MaMa Charm Armband Ster Zwart

  Een Proud MaMa Charm Armband Ster Zwart is een bijzonder sieraad voor iedere moeder. De armband is geregen van glaskralen aan elastiek zodat het armbandje er mooi uit ziet en tegelijkertijd praktisch in gebruik is.

  8,95

  7,16

 • Quick view

  Proud MaMa Charm Armband Taupe / Roze

  Een Proud MaMa Charm Armband Taupe / Roze is een bijzonder sieraad voor iedere moeder. De armband is geregen van glaskralen aan elastiek zodat het armbandje er mooi uit ziet en tegelijkertijd praktisch in gebruik is.

  8,95

  7,16

8 Resultaten
Trustpilot