15 Resultaten
 • Quick view

  Vanestra Vruchtenhartjes Organzazakje

  Dit Vanestra Vruchtenhartjes Organzazakje is leuk om weg te geven én om te krijgen. Het organzazakje is gevuld met heerlijke snoepjes, perfect voor een kraamfeest, babyshower of als traktatie op school!
  5,99
 • Quick view

  Vanestra Gemengde Chocolade Flikken Bakje

  Dit Vanestra Gemengde Chocolade Flikken Bakje is leuk om weg te geven én om te krijgen. Het bakje met chocolade flikken is perfect voor een kraamfeest, babyshower of als traktatie op school!
  5,95
 • Quick view

  Vanestra Mini Chocolade Flikken Bakje

  Dit Vanestra Mini Chocolade Flikken Bakje is leuk om weg te geven én om te krijgen. Het bakje met chocolade flikken is perfect voor een kraamfeest, babyshower of als traktatie op school!
  4,25
 • Quick view

  Vanestra Gesuikerde Babyspeentjes Blokzakje

  Dit Vanestra Gesuikerde Babyspeentjes Blokzakje is leuk om weg te geven én om te krijgen. Het Vanestra zakje met heerlijke snoepjes is perfect voor een kraamfeest, babyshower of als traktatie op school!
  1,50
 • Quick view

  Vanestra Chocolade Ricecrisp Bakje

  Dit Vanestra Chocolade Ricecrisp Bakje is leuk om weg te geven én om te krijgen. Het bakje met chocolade ricecrisp is perfect voor een kraamfeest, babyshower of als traktatie op school!
  3,50
 • Quick view

  Vanestra Chocolade Dragees Blokzakje

  Dit Vanestra Chocolade Dragees Blokzakje is leuk om weg te geven én om te krijgen. Het zakje met grote chocolade dragees is perfect voor een kraamfeest, babyshower of als traktatie op school!
  3,50
 • Quick view

  Vanestra Vruchtenhartjes Babyflesje

  Dit Vanestra Vruchtenhartjes Babyflesje is leuk om weg te geven én om te krijgen. Het flesje met een gekleurd speentje is gevuld met heerlijke snoepjes, perfect voor een kraamfeest of babyshower!
  12,99
 • Quick view

  Vanestra Mini Vruchtenhartjes Stopfles Roze / Wit

  De Vanestra Mini Vruchtenhartjes Stopfles Roze / Wit is leuk om weg te geven én om te krijgen. Het flesje is voorzien van een strik en bevat heerlijke snoepjes. Perfect voor een kraamfeest of als traktatie op school!
  4,50
 • Quick view

  Vanestra Dextrose Lolly's

  Deze heerlijke Vanestra Dextrose Lolly's zijn leuk om weg te geven én om te krijgen. Pak de lolly's leuk in en je hebt een perfecte traktatie voor school of een leuk cadeau voor een kraamfeest of babyshower.
  7,50
 • Quick view

  Vanestra Geboortekussentjes Stopfles

  De Vanestra Geboortekussentjes Stopfles is leuk om weg te geven én om te krijgen. Het flesje is voorzien van een strik en bevat heerlijke snoepjes. Perfect voor een kraamfeest, babyshower of als traktatie op school!
  4,75
 • Quick view

  Vanestra Babytum Blokzakje

  Dit Vanestra Babytum Blokzakje is leuk om weg te geven én om te krijgen. Het zakje van Vanestra bevat een mix van heerlijke snoepjes. Perfect voor een kraamfeest, babyshower of als traktatie op school!
  2,50
 • Quick view

  Vanestra Manna Tutters

  De Vanestra Manna Tutters zijn leuk om weg te geven én om te krijgen. De tutters met gepofte rijst met een suikerlaagje is perfect voor een kraamfeest, babyshower of als traktatie op school!
  12,99
 • Quick view

  Vanestra Mini Chocolade Dragees Blokzakje

  Dit Vanestra Mini Chocolade Dragees Blokzakje is leuk om weg te geven én om te krijgen. Het zakje met chocolade dragees is perfect voor een kraamfeest, babyshower of als traktatie op school!
  3,99
 • Quick view

  Vanestra Dextrose Vruchtenhartjes Blokzakje

  Dit Vanestra Dextrose Vruchtenhartjes Blokzakje is leuk om weg te geven én om te krijgen. Het zakje met heerlijke snoepjes is perfect bij een kraamfeest, babyshower of als traktatie op school!
  1,75
 • Quick view

  Vanestra Foam Babymix Stopfles

  De Vanestra Foam Babymix Stopfles is leuk om weg te geven én om te krijgen. Het flesje met een strik bevat een mix van heerlijke snoepjes. Perfect voor een kraamfeest, babyshower of als traktatie op school!
  4,75
15 Resultaten