57 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Trixie Blokpuzzel

  Met de Trixie Blokpuzzel komt de fantasie van je kindje tot leven! Door met de blokken te spelen en verschillende combinaties te maken wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd op een speelse manier.
  11,95
 • Quick view

  Kid's Concept Houten ABC Puzzel

  Met de Kid's Concept Houten ABC Puzzel wordt er op spelenderwijs kennis gemaakt met de letters uit het alfabet. De puzzel helpt om het logische denken van het kind te ontwikkelen en vormen te herkennen.

  39,95

  31,41

 • Quick view

  Kid's Concept Aiden Houten Legpuzzel

  De Kid's Concept Aiden Houten Legpuzzel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.De puzzel bevat 6 verschillende soorten puzzelstukjes gemaakt van hout materiaal. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  23,95

  20,36

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Puzzel IJsjes Bistro

  De Kid's Concept Houten Puzzel IJsjes Bistro draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De puzzel bevat 4 verschillende soorten ijsjes gemaakt van hout materiaal. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  20,95

  17,81

 • Quick view

  Trixie Houten Puzzelblokken

  Met de Trixie Houten Puzzelblokken leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel bestaat uit 6 blokjes die de vaardigheden van je kindje bevorderen. Verder is de puzzel gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Vipack Modulo Bed 90 x 200 Cm Puzzle

  Het Vipack Modulo Bed 90 x 200 Cm Puzzle Grijs is voorzien van een stijlvol design. Het bed is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal in combinatie met massief grenen. Wordt geleverd inclusief lattenbodem.
  235,-
 • Quick view

  Kid's Concept Houten Puzzel Geo Vormen

  De Kid's Concept Houten Puzzel Geo Vormen draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De puzzel bestaat uit 9 stukken in verschillende vormen en kleuren die allemaal in een eigen vakje geplaatst moeten worden.

  21,95

  19,38

 • Quick view

  Chicco Guess The Animal Puzzelspel

  Met dit Chicco Guess The Animal Puzzelspel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel met knipperende lampjes en geluiden is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bevordert de ontwikkeling van je kindje.
  18,99
 • Quick view

  Done by Deer Deer Friends Puzzel

  Met de Done by Deer Deer Friends Puzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 7 vrolijke stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.

  10,95

  8,49

57 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Vaderdag
Trustpilot