6 Resultaten
 • Quick view

  Kid's Concept Houten Puzzel MicroNeo

  De stijlvolle Kid's Concept Houten Puzzel MicroNeo draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De puzzel bevat 5 verschillende soorten wezens gemaakt van hout materiaal. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
  19,90
 • Quick view

  Kid's Concept Houten Puzzel Koekjes Bistro

  De Kid's Concept Houten Puzzel Koekjes Bistro draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De puzzel bevat 7 verschillende soorten koekjes gemaakt van hout materiaal. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
  23,95
 • Quick view

  Kid's Concept Houten ABC Puzzel

  Met de Kid's Concept Houten ABC Puzzel wordt er op spelenderwijs kennis gemaakt met de letters uit het alfabet. De puzzel helpt om het logische denken van het kind te ontwikkelen en vormen te herkennen.

  39,95

  31,41

 • Quick view

  Kid's Concept Aiden Houten Legpuzzel

  De Kid's Concept Aiden Houten Legpuzzel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.De puzzel bevat 6 verschillende soorten puzzelstukjes gemaakt van hout materiaal. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  23,95

  20,36

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Puzzel IJsjes Bistro

  De Kid's Concept Houten Puzzel IJsjes Bistro draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De puzzel bevat 4 verschillende soorten ijsjes gemaakt van hout materiaal. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  20,95

  17,81

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Puzzel Geo Vormen

  De Kid's Concept Houten Puzzel Geo Vormen draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De puzzel bestaat uit 9 stukken in verschillende vormen en kleuren die allemaal in een eigen vakje geplaatst moeten worden.

  21,95

  19,38

6 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot