Smallstuff rammelaars

Één van de eerste speeltjes waar je je kindje blij mee maakt, is een rammelaar. Je kindje vindt het heel leuk dat het met een rammelaar geluid kan maken. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Smallstuff rammelaars. Sommige Smallstuff rammelaars zijn een kussen én rammelaar ineen.

Lees meer...

Gebreide rammelaar van Smallstuff

De ontwerpers van Smallstuff maken veel gebruik van klassieke handwerktechnieken. Speelgoed van het Deense label Smallstuff is dan ook in veel gevallen met de hand gebreid of gehaakt. Meestal hebben wij ook gebreide rammelaars van Smallstuff in ons assortiment. Een gebreide rammelaar van Smallstuff ziet er heel leuk en sfeervol uit.

Over Smallstuff

Smallstuff is een merk van speelgoed en accessoires voor de allerkleinsten. De items zijn uitgevoerd in sfeervolle kleuren en zijn mooi met elkaar te combineren. Deze kleuren zijn allemaal uitgekozen uit hetzelfde kleurengamma. De ontwerpers van Smallstuff zien kinderen en hun creativiteit als een grote inspiratiebron, evenals Scandinavische moeders die dol zijn op klassieke looks en zachte tinten. De veiligheid van je kindje is natuurlijk heel belangrijk. Alle rammelaars van Smallstuff zijn gemaakt volgens de Europese veiligheidsnormen. Smallstuff speelgoed is over het algemeen ook heel fraai als decoratie in de baby- of kinderkamer. Met mooie gebreide rammelaars van Smallstuff, een Smallstuff poppenwagen met een Smallstuff knuffelpop ziet de kamer van je kindje er meteen heel gezellig uit. Smallstuff trekdieren zijn ook een echte aanrader. Deze zien er heel leuk uit! Van Smallstuff verkopen wij vaak ook beddengoed en vloerkleden. Het is zeker de moeite waard om ook eens onze complete collectie van Smallstuff te bekijken! Net als al onze items van Smallstuff, zijn ook Smallstuff rammelaars online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie en een snelle levering. Ontvangen wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling? Dan doen wij de bestelde Smallstuff rammelaar direct op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je direct van je aankoop kunt genieten! Dit is natuurlijk alleen mogelijk als de bestelde rammelaar van Smallstuff bij ons op voorraad is.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Smallstuff Rammelaar Met Bijtring

    De Smallstuff Rammelaar Met Bijtring zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
    14,95
1 Resultaten
Trustpilot