Bedbanken en slaapbanken

Een slaapbank is een bank en bed in één, oftewel een bedbank. Heb je een kleine kamer en wil je toch zowel een bed als een bank neerzetten, kies dan voor een bedbank. Overdag gebruik je deze als bank en ’s nachts als bed.

Lees meer...

Slaapbank kinderkamer, als extra bed

Ook als je wel al een bed in je kamer hebt staan, is een slaapbank ideaal. Je gebruikt deze allereerst als bank. Komt er een logé, dan bouw je de slaapbank heel gemakkelijk om tot bed. Zo ben je overal op voorbereid.

Een grote variatie

Babypark verkoopt bedbanken van verscheidene merken, in allerlei stijlen. Neem de tijd om ons assortiment te bekijken en kies de slaapbank die past bij jouw inrichting. Kun je wel wat extra opbergruimte gebruiken, zoek dan een bedbank met lade uit. Fleur de bedbank tenslotte op met sfeervolle kussens. Deze vind je in onze webshop bij kinderkamer accessoires.

Lees minder...
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Life Time Kajuitbed Met Kastmodule Whitewash

  Dit kajuitbed is erg praktisch en biedt de mogelijkheid om lekker te slapen of te relaxen maar je kunt onder het bed ook allerlei spullen opbergen in de kastmodule. Het bed is gemaakt van grenenhout.
  1.060,-
 • Quick view

  Life Time Kajuitbed Met Kastmodule Luxe Whitewash

  Het Life Time Kajuitbed Met Kastmodule Luxe Whitewash is erg praktisch en biedt de mogelijkheid om lekker te slapen of te relaxen maar je kunt onder het bed ook allerlei spullen opbergen in de kastmodule.
  1.137,-
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2