6 Resultaten
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Basisbed

  Het LIFETIME Kidsrooms Basisbed heeft een erg origineel en tijdloos design. Omdat het van kwalitatief grenenhout is gemaakt heb je er lang plezier van. Het bed wordt geleverd met een rollattenbodem wat bestaat uit 16 latten.
  499,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Basisbed Luxe

  Het LIFETIME Kidsrooms Basisbed Luxe heeft een erg origineel en tijdloos desgin zodat je er jarenlang plezier van hebt. Het bed wordt geleverd met een luxe lattenbodem wat bestaat uit 28 latten met onderrugsteun.
  556,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bed

  Het LIFETIME Kidsrooms Bed is voorzien van een strak en tijdloos design. Verder is het stijlvolle bed perfect te combineren met andere producten van LIFETIME Kidsrooms. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  599,-

  481,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms 4 in 1 Bedcombinatie Met Dak Incl. Luxe Lattenbodem Wit Gelakt

  Het LIFETIME Kidsrooms 4 in 1 Bedcombinatie Met Dak Incl. Luxe Lattenbodem Wit Gelakt groeit met je kindje mee. Verder is het 4-in-1 bed gemaakt van hoogwaardig materiaal. Wordt geleverd inclusief luxe lattenbodem.
  1.279,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bedfront Whitewash

  Het LIFETIME Kidsrooms Bedfront Whitewash is gemaakt van hoogwaardig grenen zodat het lang mee gaat. Het bedfront is geschikt voor de LIFETIME Kidsrooms basis kinderbedden of kajuitbedden. Praktisch in gebruik.
  178,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Basisbed Whitewash 90 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Basisbed Whitewash 90 x 200 cm is een praktisch bed voorzien van een stijlvol design. Het bed wordt geleverd inclusief lattenbodem. Het bed is gemaakt van hoogwaardig grenen materiaal.
  556,-
6 Resultaten
Trustpilot