7 Resultaten
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Rechte Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met rollattenbodem.
  967,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Luxe Rechte Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Luxe Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met luxe lattenbodem.
  1.024,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Schuine Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Schuine Trap Whitewash is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met rollattenbodem.
  967,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Luxe Schuine Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Luxe Schuine Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een schuine trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met luxe lattenbodem.
  1.024,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Met Trapkast

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Met Trapkast Wit Gelakt is een speelse hoogslaper met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is deze hoogslaper erg praktisch! Het wordt geleverd met rollattenbodem.
  1.588,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Met Trapkast Luxe

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Met Trapkast Luxe is een hoogslaper met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is deze hoogslaper erg praktisch! Het wordt geleverd met luxe lattenbodem.
  1.645,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Lakehouse Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Lakehouse Wit Gelakt is een avontuurlijk bed voor zowel jongens als meisjes. Het bed is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal. Wordt geleverd exclusief matras.

  3.156,-

  2.741,-

7 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot