6 Resultaten
 • Quick view

  Life Time Hemelbed Luxe

  Het Life Time Hemelbed Luxe is een basisbed een een hemelframe. Het is gemaakt van kwalitatief grenenhout en wordt met een luxe lattenbodem geleverd. Het hemelbed wordt exclusief matras geleverd.
  674,-
 • Quick view

  Life Time Hemelbed

  Het Life Time Hemelbed is een basisbed een een hemelframe. Het is gemaakt van kwalitatief grenenhout en wordt met een rollattenbodem geleverd. Het hemelbed wordt exclusief matras geleverd.
  623,-
 • Quick view

  Life Time Minihoogslaper + Hemel

  Het Life Time hemelbed is een minihoogslaper een een hemelframe. Het is gemaakt van kwalitatief grenenhout en wordt met een rollattenbodem wat bestaat uit 16 latten en exclusief matras.
  900,-
 • Quick view

  Life Time Hemelbed Luxe 120 x 200 cm

  Het Life Time Hemelbed Luxe 120 x 200 cm is een twijfelaar met een hemelframe erover. Over dit frame kan een voile worden gehangen. Wordt standaard geleverd met een luxe lattenbodem welke meer comfort biedt aan het lichaam.
  746,-
 • Quick view

  Life Time Minihoogslaper Luxe + Hemel Whitewash

  Het Life Time hemelbed is een minihoogslaper een een hemelframe. Het is gemaakt van kwalitatief grenenhout en wordt met een luxe lattenbodem wat bestaat uit 28 latten en exclusief matras.
  951,-
 • Quick view

  Life Time Kajuitbed Met Opbergmodule

  it kajuitbed is erg praktisch en biedt de mogelijkheid om lekker te slapen of te relaxen maar je kunt onder het bed ook allerlei spullen opbergen in de kastmodule. Boven voorzien van een mooi dakmodule.
  1.466,-
6 Resultaten