59 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Life Time Deurenset Boekenkast Wit Gelakt

  De Life Time Deurenset Boekenkast Wit Gelakt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en praktisch in gebruik. De lades van de boekenkast beschikken over soft close en worden geleverd inclusief montage materiaal.
  147,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Legplank Voor Hoogslaper Whitewash

  De LIFETIME Kidsrooms Legplank Voor Hoogslaper Whitewash is een legplank die gebruikt kan worden als boekenplank of om leuke decoratie op te zetten onder de hoogslaper. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  88,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Lade Kastelement 50 cm Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Lade Kastelement 50 cm Wit Gelakt is een handige aanvulling in de kledingkast van LIFETIME Kidsrooms. Het biedt extra ruimte om op te bergen. Een kwalitatief grenen lade waarmee je lang vooruit kan.
  116,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Handgreep Vilt

  De LIFETIME Kidsrooms Handgreep Vilt is een mooie handgreep die ieder meubel een een mooie uitstraling geeft. De handgreep kan zowel recht als een lus bevestigd worden. Een handgreep met een eenvoudige montage.
  8,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoeklegplank Met Lamp

  De LIFETIME Kidsrooms Hoeklegplank Met Lamp voor onder de hoogslaper van Life Time, waardoor je een leuk plankje hebt om spulletjes op te zetten maar waar tegelijkertijd ook licht onder bevind. Ideaal in het licht en donker.
  139,-
 • Quick view

  Life Time Handgreep Smile

  De Life Time Handgreep Smile heeft een eenvoudig design en past op alle meubels van Life Time. De ovale handgreep is gemaakt van kwalitatief grenenhout wat niet gauw stuk gaat.
  8,-
 • Quick view

  Life Time Handgreep Square

  De Life Time Handgreep Square heeft een eenvoudig design en past op alle meubels van Life Time. De ovale handgreep is gemaakt van kwalitatief grenenhout wat niet gauw stuk gaat.
  8,-
 • Quick view

  Life Time Handgreep Ovaal RVS

  De Life Time Handgreep Ovaal RVS heeft een eenvoudig design en past op alle meubels van Life Time. De ovale handgreep is gemaakt van kwalitatief grenenhout wat niet gauw stuk gaat.
  8,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Trap / Boekenkast Voor Halfhoogslaper

  De LIFETIME Kidsrooms Trap / Boekenkast Voor Halfhoogslaper is een leuke aanvulling bij de halfhoogslaper. Onder iedere trede bevind er opbergruimte wat is afgesloten met een deur. Het is gemaakt van grenenhout.
  617,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Trap / Boekenkast Voor Hoogslaper

  De LIFETIME Kidsrooms Trap / Boekenkast Voor Hoogslaper is een leuke aanvulling bij de hoogslaper. Onder iedere trede bevind er opbergruimte wat is afgesloten met een deur. Het is gemaakt van grenenhout.
  617,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Trap / Boekenkast Voor Verhoogde Hoogslaper

  De LIFETIME Kidsrooms Trap / Boekenkast Voor Verhoogde Hoogslaper is een leuke aanvulling bij de hoogslaper. Onder iedere trede bevind er opbergruimte wat is afgesloten met een deur. Het is gemaakt van grenenhout.
  765,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Beugel Voor Rechte En Schuine Ladder

  De LIFETIME Kidsrooms Beugel Voor Rechte En Schuine Ladder is geschikt voor de Lifetime play en hoogslapers met ladder. Daarnaast is de beugel gemaakt van hoogwaardig materiaal en is praktisch in gebruik.
  36,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Doorbouwelement 50 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Doorbouwelement 50 cm is erg praktisch en je creëert meer opbergruimte. Het element wordt inclusief roede en legplank geleverd. Het is ideaal en je kan de kast maken naar jouw stijl.
  309,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bedlade Klein Voor Basisbed

  Met het LIFETIME Kidsrooms Bedlade Groot Voor Basisbed creëer je extra opbergruimte. Onder het basisbed is plek voor twee laden. De bedlade is vooral op de kleine kinderkamer de ideale oplossing.
  189,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bedlade Groot Voor Basisbed

  Met het LIFETIME Kidsrooms Bedlade Groot Voor Basisbed creëer je extra opbergruimte of een extra slaapplek. De bedlade is vooral op de kleine kinderkamer de ideale oplossing. Het is gemaakt kwalitatief hout.
  250,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hangout Trap Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Hangout Trap Wit Gelakt is een handige trap welke is voorzien van vier traptreden. De trap is gemaakt van kwalitatief grenenhout en is zeer stevig. Speciaal ontworpen voor de Hangout.
  185,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Rollattenbodem 90 x 200 cm

  De LIFETIME Kidsrooms Rollattenbodem 90 x 200 cm past op vrijwel alle beden van LIFETIME Kidsrooms. De rollatenbodem is voorzien van 16 latten en kan eenvoudig uitgerold worden. Gemaakt van kwalitatief materiaal.
  46,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Lattenbodem Voor Bedlade

  De LIFETIME Kidsrooms Lattenbodem Voor Bedlade kan niet in het standaard bed van LIFETIME Kidsrooms. Het beschikt over 16 latten en kan tot een maximaal gewicht van 100 kg. Gemaakt van kwalitatief beuken waardoor het lang mee kan.
  69,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Road Trip Bedfront

  Het LIFETIME Kidsrooms Road Trip Bedfront is te bevestigen op de LIFETIME Kidsrooms bedden. Zo krijgt het bed een leuke en unieke look. Het front is gemaakt van kwalitatief MDF en wordt exclusief steunen geleverd.
  86,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Beschermstrip Voor Traptrede

  De LIFETIME Kidsrooms Beschermstrip Voor Traptrede biedt optimale bescherming tegen vuil en beschadiging. Daarnaast biedt het extra veiligheid door middel van de antislipgroeven die erop bevinden.
  13,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Handgreep Leder Robust Cognac

  De LIFETIME Kidsrooms Handgreep Leder Robust Cognacis een mooie handgreep die ieder meubel een robuustere uitstraling geeft. De handgreep kan zowel recht als een lus bevestigd worden.
  13,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Handgreep Ovaal

  De LIFETIME Kidsrooms Handgreep Ovaal heeft een eenvoudig design en past op alle meubels van LIFETIME Kidsrooms. De ovale handgreep is gemaakt van kwalitatief grenenhout wat niet gauw stuk gaat.
  6,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoeklegplank

  De LIFETIME Kidsrooms Hoeklegplank voor onder de hoogslaper van Life Time, waardoor je een leuk plankje heeft om spulletjes op te zetten. Het is eenvoudig te monteren en het is een praktische aanvulling.
  92,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bedfront Whitewash

  Het LIFETIME Kidsrooms Bedfront Whitewash is gemaakt van hoogwaardig grenen zodat het lang mee gaat. Het bedfront is geschikt voor de LIFETIME Kidsrooms basis kinderbedden of kajuitbedden. Praktisch in gebruik.
  178,-
59 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot