36 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Life Time Wave Bureaustoel

  De Life Time Wave Bureaustoel is een comfortabele stoel wat in hoogte verstelbaar is. Het beschikt onderaan over kunststof wielen zodat het eenvoudig te verplaatsen is. Een stoel waar je lang wat aan hebt!
  254,-
 • Quick view

  Life Time Hoeklegplank

  De Life Time Hoeklegplank voor onder de hoogslaper van Life Time, waardoor je een leuk plankje heeft om spulletjes op te zetten. Het is eenvoudig te monteren en het is een praktische aanvulling.
  78,-
 • Quick view

  Life Time Kapstok

  De Life Time Kapstok is een praktische aanvulling bij de hoogslaper van dit merk. De grenen kapstok is voorzien van 4 ophanghaken. Het is eenvoudig te monteren aan de hoogslaper.
  57,-
 • Quick view

  Life Time Lattenbodem Luxe 120 x 200 cm

  De Life Time Lattenbodem Luxe 120 x 200 cm is zeer comfortabel en is voorzien van een verstelbare onderrugsteun en het bestaat 28 latten. Daarnaast kan op naar gewicht ingesteld worden.
  125,-
 • Quick view

  Life Time Legplank Kastelement 50 cm 3 Stuks

  De Life Time Legplank Kastelement 50 cm 3 Stuks is een handig item wat extra opbergmogelijkheid biedt in het doorbouwelement van Life Time. Het is vervaardigd van grenenhout waardoor je er lang plezier van hebt.
  100,-
 • Quick view

  Life Time Doorbouwelement 100 cm

  Het Life Time Doorbouwelement 100 cm is erg praktisch en je creëert meer opbergruimte. Het element wordt inclusief roede en legplank geleverd. Het is ideaal en je kan de kast maken naar jouw stijl.
  408,-
 • Quick view

  Life Time Lade Voor Kastelement 50 cm

  De Life Time Lade Voor Kastelement 50 cm is een praktisch item voor het kastelement van Life Time. De lade kan onderin gemonteerd worden en beschikt over een uitsparing. Gemaakt van kwalitatief hout.
  92,-
 • Quick view

  Life Time Hangende Opbergbox

  De Life Time Hangende Opbergbox is speciaal ontworpen voor de hoge bedden van Life Time. De opbergbox is voorzien van 3 opbergvakken en is gemaakt van kwalitatief grenenhout.
  78,-
 • Quick view

  Life Time Boekenrek

  De Life Time Boekenrek creëert ruimte voor je boeken. Het rek is eenvoudig te monteren tegen de muur en is gemaakt van kwalitatief grenenhout. Het is een praktisch meubel.
  123,-
 • Quick view

  Life Time Opbergbox Wit Gelakt 2 Stuks

  De Life Time Opbergbox Wit Gelakt 2 Stuks is een handige box zodat je de omgeving opgeruimd houdt. Voorzien van handige wieltjes en montagespullen. Gemaakt van MDF-materiaal.
  150,-
 • Quick view

  Life Time Tussenwand Kastdeel 100 cm

  De Life Time Tussenwand Kastdeel 100 cm maakt een scheiding in een kastwand van 100 cm naar 50 cm aan beide zijden. De ene kant kan dan gevuld worden met legplanken en de andere kant met hanggedeelte.
  94,-
 • Quick view

  Life Time Legplank Kastelement 50 cm

  De Life Time Legplank Kastelement 50 cm is een handig item wat extra opbergmogelijkheid biedt in het doorbouwelement van Life Time. Het is vervaardigd van kwalitatief grenenhout waardoor je er lang plezier van hebt.
  43,-
 • Quick view

  Life Time Opbergbox voor Kajuitbed Wit Gelakt

  De Life Time Opbergbox voor Kajuitbed Wit Gelakt is een handig accessoire om onder het kajuitbed te monteren. Het creëert meer opbergruimte en neemt vrijwel geen extra plek in. Gemaakt van kwalitatief MDF.
  195,-
 • Quick view

  Life Time Lade Kastelement 50 cm Wit Gelakt

  De Life Time Lade Kastelement 50 cm Wit Gelakt is een handige aanvulling in de kledingkast van Life Time. Het biedt extra ruimte om op te bergen. Een kwalitatief grenen lade waarmee je lang vooruit kan.
  92,-
 • Quick view

  Life Time Handgreep Leder Robust Cognac

  De Life Time Handgreep Leder Robust Cognacis een mooie handgreep die ieder meubel een robuustere uitstraling geeft. De handgreep kan zowel recht als een lus bevestigd worden.
  12,-
 • Quick view

  Life Time Hangtafel

  De Life Time Hangtafel is vooral handig bij de hoge bedden van dit merk. Hierop kan je spullen leggen die je altijd bij de hand wil hebben. Gemaakt van kwalitatief grenenhout.
  57,-
 • Quick view

  Life Time Lattenbodem Luxe 90 x 200 cm

  De Life Time Lattenbodem Luxe 90 x 200 cm is zeer comfortabel en is voorzien van een verstelbare onderrugsteun en het bestaat 28 latten. Daarnaast kan op naar gewicht ingesteld worden.
  76,-
 • Quick view

  Life Time Bedlade Voor Kajuitbed

  Met de Life Time Bedlade Voor Kajuitbed creëer je meer opbergruimte onder het kajuitbed. De bedlade is voorzien van wieltjes waardoor het handig onder het bed is te schuiven.
  205,-
 • Quick view

  Life Time Handgreep Ovaal

  De Life Time Handgreep Ovaal heeft een eenvoudig design en past op alle meubels van Life Time. De ovale handgreep is gemaakt van kwalitatief grenenhout wat niet gauw stuk gaat.
  4,-
 • Quick view

  Life Time Steunen Voor Front 2 Stuks

  De Life Time Steunen Voor Front Wit Gelakt 2 Stuks zijn speciaal ontworpen voor de illustratiefronten van Life Time. De steunen zijn gemaakt van kwalitatief grenenhout. Zonder steunen kan het front niet bevestigd worden!
  55,-
 • Quick view

  Life Time Ladeblok

  Dit Life Time Ladeblok creëert meer opbergruimte in de kamer. Je kunt het onder het bureau zetten maar ook als nachtkastje gebruiken. Het ladeblok wordt exclusief handgreep geleverd.
  199,-
 • Quick view

  Life Time Opbergbox

  De Life Time Opbergbox is een handige box zodat je de omgeving opgeruimd houdt. Voorzien van een deksel en montagespullen om aan de wand te bevestigen.
  76,-
 • Quick view

  Life Time Lade Kastelement 50 cm Whitewash

  De Life Time Lade Kastelement 50 cm Whitewash is een handige aanvulling in de kledingkast van Life Time. Het biedt extra ruimte om op te bergen. Een kwalitatief grenen lade waarmee je lang vooruit kan.
  92,-
 • Quick view

  Life Time Legplank Kastelement 100 cm

  De Life Time Legplank Kastelement 100 cm is een handig item wat extra opbergmogelijkheid biedt in het doorbouwelement van Life Time. Het is vervaardigd van kwalitatief hout waardoor je er lang plezier van hebt.
  72,-
36 Resultaten
 1. 1
 2. 2