Life Time Stapelbed Family

Het stapelbed Family van Life Time is zo praktisch als maar kan. In het bed kunnen drie personen liggen en het neemt maar weinig ruimte in beslag. Het onderste gedeelte is bedoeld voor twee personen en daarboven is ruimte voor één persoon.

Lees meer...

Een handige en comfortabele slaapplek

Met Stapelbed Family geef je meerdere mensen een comfortabele slaapplek. Het benedenbed is 120 x 200 cm en het bovenbed is 90 x 200 cm. In totaal zijn de afmetingen 177 x 207 x 132 cm.

Inclusief lattenbodems en schuine trap

Bij de bedden zitten niet alleen lattenbodems inbegrepen, maar ook een een schuine trap. Dankzij deze trap klimt de persoon uit het bovenste bed gemakkelijk naar boven en naar beneden. Stapelbed Family is gemaakt van goede kwaliteit grenenhout. Aan dit bed beleef je dan ook nog jarenlang plezier.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Life Time Stapelbed Luxe Family 120 x 200 cm

  Het Life Time Stapelbed Luxe Family 120 x 200 cm is een praktisch bed waarvan je lang plezier hebt. Het is een bed voor drie personen en wordt geleverd inclusief rollattenbodem.
  1.302,-
 • Quick view

  Life Time Stapelbed Luxe Family 140 x 200 cm

  Het Life Time Stapelbed Luxe Family 140 x 200 cm is een praktisch bed waarvan je lang plezier hebt. Het is een bed voor drie personen en wordt geleverd inclusief luxe lattenbodems.
  1.339,-
2 Resultaten