Cool Kids ledikant

Een Cool Kids ledikant ziet er heel tof uit. Wat vind je van een ledikant met een Tipi tent? Of houd je meer van een minimalistisch ledikant met een mooie, moderne uitstraling? Kijk snel op deze pagina voor ons actuele aanbod!

Lees meer...

Een Cool Kids ledikant met Tipi tent

De ontwerpers van Cool Kids bedachten een Cool Kids ledikant met een Tipi tent. Op het ledikant van Cool Kids zit een dakje, waardoor het lijkt alsof je in een Tipi tent slaapt. Meestal is dit ledikant van Cool Kids verkrijgbaar met lade. Vaak dien je deze apart bij te bestellen. Vrijwel elk Cool Kids bed met Tipi tent is gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal, waardoor je lang plezier zult hebben van dit prachtige Cool Kids Tipi bed. Een Cool Kids Tipi bed wordt meestal geleverd inclusief lattenbodem.

Over Cool Kids

Cool Kids is een merk van coole meubels voor een kinderkamer. Combineer verschillende Cool Kids meubels met elkaar of kies voor één eye catcher, zoals een opvallend Cool Kids bed met een dakje. Het is zeker de moeite waard om ook eens ons complete assortiment van Cool Kids te bekijken. Welk item uit ons assortiment van Cool Kids is jouw favoriet? Bestel jouw gewenste Cool Kids bed en eventuele andere meubels online via onze webshop! Bij Babypark profiteer je van een snelle levering én de Laagste Prijsgarantie! Wij bezorgen de meubels zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten. In de meeste gevallen is het mogelijk om jouw bestelde ledikant niet alleen te laten bezorgen, maar ook tegen een geringe vergoeding te laten monteren door één van onze vakbekwame monteurs.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Cool Kids Bed Wit 90 x 200 cm

  Het Cool Kids Bed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed in een origineel design. Gemaakt van mdf waardoor je er lang plezier van hebt. Het bed wordt geleverd inclusief rollattenbodem.
  342,-
 • Quick view

  Cool Kids Unicorn Tipibed Wit 90 x 200 cm

  Het Cool Kids Unicorn Tipibed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed met een dakje erop van de Unicorn serie. Gemaakt van mdf waardoor je er lang plezier van hebt. Het bed wordt geleverd inclusief rollattenbodem.

  632,-

  602,-

 • Quick view

  Cool Kids Superhero Tipibed Wit 90 x 200 cm

  Het Cool Kids Superhero Tipibed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed met een dakje erop van de Superhero serie. Gemaakt van mdf waardoor je er lang plezier van hebt. Het bed wordt geleverd inclusief rollattenbodem.

  632,-

  602,-

 • Quick view

  Cool Kids Kajuitbed Wit 90 x 200 cm

  Het Cool Kids Kajuitbed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed in een origineel design. Het is gemaakt van mdf waardoor je er lang plezier van hebt. Het kajuitbed wordt geleverd inclusief rollattenbodem.
  475,-
 • Quick view

  Cool Kids Opstapje Voor Kajuitbed

  Het Cool Kids Opstapje Voor Kajuitbed is een handige optie bij het Cool Kids Kajuitbed. Met dit opstapje kan het kind gemakkelijker in bed stappen. Het is van MDF en beschikt over een mooie afwerking.
  118,-
 • Quick view

  Cool Kids Bed Met Hutconstructie Wit 90 x 200 cm

  Het Cool Kids Bed Met Hutconstructie Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed met een hutcontstructie in een origineel design. Gemaakt van mdf waardoor je er lang plezier van hebt. Wordt geleverd met rollattenbodem.
  668,-
 • Quick view

  Cool Kids Tipibed Wit 90 x 200 cm

  Het Cool Kids Tipibed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed met een tipiconstructie in een origineel design. Gemaakt van mdf waardoor je er lang plezier van hebt. Het bed wordt geleverd inclusief rollattenbodem.

  496,-

  453,-

 • Quick view

  Cool Kids Kajuitbed Met Hutconstructie Wit 90 x 200 cm

  Het Cool Kids Kajuitbed Met Hutconstructie Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed met een hutcontstructie in een origineel design. Het kajuitbed is gemaakt van mdf en het wordt geleverd met rollattenbodem.
  801,-
8 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot