Nachtkastje kinderkamer

Of het nu gaat om het speelgoed van je kind of om het boek wat je in bed leest. In het nachtkastje berg je alles op wat je net voor het slapen gaan of net na het ontwaken nodig hebt.

Lees meer...

Leuke opbergbak op wieltjes

Kies het stijl nachtkastje dat bij jouw kinderkamer in de smaak valt. Gaat het om een nostalgisch ontwerp van Lief! Lifestyle, afgewerkt met felgekleurde lak? Of kies je voor de eenvoud en de rustige natureltinten van Gami of Neyt? Mocht je het niet erg vinden om al je spulletjes in één bak te moeten neerleggen, dan kun je ook voor de zogenaamde “Rolcontainer” kiezen: een opbergbak op wieltjes. Deze toont wel stoer en trendy.

Het gemak van een nachttafel

Als je niet veel opbergruimte nodig hebt, is een nachttafel misschien de juiste keus. Eentje van hout bijvoorbeeld, of van plaatstaal. De eenvoud van een nachttafel past soms juist perfect bij de rest van de meubels.

Lees minder...
56 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  BLN Kids Sacha Nachtkastje White / Natural

  Het BLN Kids Sacha Nachtkastje White / Natural heeft een Scandinavische look. Deze look komt door de schuine naturel kleur poten. Het nachtkastje beschikt over een opberglade.
  79,-
 • Quick view

  Vipack London Nachtkastje

  Het Vipack London Nachtkastje is een kwalitatief nachtkastje wat beschikt over twee opbergladen. Het is voorzien van beukenhouten handgrepen op iedere lade. Een praktisch meubel naast het bed van deze serie.

  Normale prijs: 238,-

  Special Price 178,50

 • Quick view

  Vipack Amori Nachtkastje Wit

  De Vipack Amori Nachtkastje Wit is een kwalitatief kastje met geïntegreerde hartjes in de ladefronten die deze serie kenmerken. Het is gemaakt van kwalitatief MDF en is een leuke aanvulling bij het bed van de serie.

  198,-

  148,50

 • Quick view

  Kidsmill Alaska Nachtkastje Wit Hoogglans

  Het Kidsmill Alaska Nachtkastje Wit Hoogglans is zeer stevig en kan daarom ook vele jaren mee. Allerlei kleuren kunnen hierbij gecombineerd worden.

  175,99

  159,99

 • Quick view

  Vipack Lara Nachtkastje Wit

  Het Vipack Lara Nachtkastje Wit is een kwalitatief MDF nachtkastje wat beschikt over een deurtje. Het is een handig kastje om naast het bed te zetten. Op het front van dit kastje bevinden er twee strepen.

  251,-

  199,-

 • Quick view

  BLN Kids Sacha Nachtkastje Grey

  Het BLN Kids Sacha Nachtkastje Grey heeft een Scandinavische look. Deze look komt door de schuine grijze poten. Het nachtkastje beschikt over een opberglade.

  79,-

  65,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Nachtkastje Grijs

  Dit Kidsmill Savigno Nachtkastje Grijs is een praktisch en degelijk nachtkastje, passend bij de meubels van Savigno. Het kastje is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en beschikt over een lade en deur.

  253,-

  228,-

 • Quick view

  Bopita Indy Nachtkastje Wit / Naturel

  Het Bopita Indy Nachtkastje Wit / Naturel is een praktisch meubel naast het bed van de Indy serie. Het beschikt over een lade en opbergvak. Onder het kastje bevinden er beukenhouten poten die de serie kenmerken.
  169,-
 • Quick view

  Woood Locker Nachtkastje Steel Grey

  De Woood Locker Nachtkastje Steel Grey is gemaakt van grenenhout en heeft een geborstelde afwerking zodat je de houtstructuur. Het beschikt over een praktische indeling en is voorzien van een legplankje.
  119,-
 • Quick view

  Vipack Robin Nachtkastje Wit

  Het Vipack Nachtkastje Robin Wit is een kwalitatief MDF nachtkastje wat beschikt over een deurtje. Het is een handig kastje om naast het bed te zetten. Op het front van dit kastje bevind er een reliëfstructuur.

  251,-

  199,-

 • Quick view

  Kidsmill Bretagne Nachtkastje Wit

  Het Kidsmill Bretagne Nachtkastje Wit is een mooi en kwalitatief kastje wat beschikt over twee opbergladen. Een handig meubel om naast het bed te zetten waardoor je alles lekker dichtbij hebt.

  249,99

  229,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Nachtkastje Zwart Mat / Eiken

  Het Kidsmill Sixties Nachtkastje Zwart Mat / Eiken is uitgevoerd met de kenmerkende uitstaande pootjes uit de opvallende stijl van de jaren ‘60. Bij dit nachtkastje is een bijpassend ledikant verkrijgbaar.

  362,-

  329,99

 • Quick view

  Bopita Evi Nachtkastje Wit

  Het Bopita Emma Nachtkastje Wit / Grijs is wit met een grijs front. Het meubel is voorzien van een lade met daarboven een opbergvak. Het nachtkastje biedt genoeg opbergruimte en is praktisch om naast het bed te zetten.
  179,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Nachtkastje

  Het Cam Cam Copenhagen Nachtkastje is een stijlvol nachtkastje. Door de neutrale kleur en vorm is dit nachtkastje geschikt voor zowel jongens als meiden. Het nachtkastje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  147,-

  129,-

 • Quick view

  Woood Skybox Nachtkastje

  Het Woood Skybox Nachtkastje is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het stijlvolle Skybox nachtkastje beschikt over voldoende opbergruimte en is perfect te combineren met andere producten van het merk Woood.

  169,-

  143,65

 • Quick view

  Bopita Nora Nachtkastje Mat Zwart / Naturel

  Het Bopita Nora Nachtkastje Mat Zwart / Naturel is perfect te combineren met andere producten van de Bopita Nora serie. Daarnaast beschikt het nachtkastje over 2 ruime lades met voldoende opbergruimte.
  229,-
 • Quick view

  Gautier Tactil Nachtkastje Wit

  Het Gautier Tactil Nachtkastje Wit is perfect te combineren met andere producten van de Tactil serie van Gautier. Verder is het stijlvolle nachtkastje gemaakt van hoogwaardig materiaal en is praktisch in gebruik.
  329,-
 • Quick view

  Bopita Cloë Nachtkastje Mat Zwart

  Het Bopita Cloë Nachtkastje Mat Zwart is perfect te combineren met andere producten van de Cloë collectie van Bopita. Gemaakt van hoogwaardig MDF en spaanplaat materiaal. Voorzien van een stijlvol design.
  179,-
 • Quick view

  Gautier Hangun Nachtkastje

  Het Gautier Hangun Nachtkastje is perfect te combineren met andere producten van de Hangun collectie van Gautier. Het nachtkastje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van een stijlvol design.
  152,-
 • Quick view

  Vipack Lewis Nachtkastje Wit

  Het Vipack Lewis Nachtkastje Wit is voorzien van een stijlvol design. Het Lewis nachtkastje is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal in combinatie met massief grenen. Voorzien van een soft close systeem.
  220,-
 • Quick view

  Kidsmill Long Island Nachtkastje Wit

  Het Kidsmill Long Island Nachtkastje Wit is ideaal om naast het bed te zetten, zodat je er iets op kunt zetten. Het kastje is uitgerust met 2 laden en een bovenblad dat gemaakt is van stevig materiaal.

  203,49

  184,99

 • Quick view

  Kidsmill Alaska Nachtkastje Wit Mat

  Het Kidsmill Alaska Nachtkastje Wit Mat is zeer stevig en kan daarom ook vele jaren mee. Het meubel beschikt over een lade met daaronder een opbergvak. Het is vervaardigd van hoogwaardig MDF materiaal.

  175,99

  159,99

 • Quick view

  Kidsmill Chateau Nachtkastje Wit

  Het Kidsmill Chateau Nachtkastje Wit is een kwalitatief MDF meubel in een nostalgisch design. Het beschikt over drie laden die voor de nodige opbergruimte zorgen. Een meubel dat praktisch is naast het bed.

  229,99

  189,-

 • Quick view

  Kidsmill Brent Nachtkastje Wit

  Het Kidsmill Brent Nachtkastje Wit is ideaal om naast het bed te zetten, zodat je er iets op kunt zetten. Het kastje is uitgerust met 2 laden en een groot bovenblad dat gemaakt is van stevig materiaal.

  197,99

  179,99

56 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot