Flexa stapelbedden

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Flexa stapelbedden. Een Flexa stapelbed is handig. Je bespaart hiermee heel wat ruimte. Bij de meeste Flexa stapelbedden zitten de bedden precies onder elkaar, maar dat is niet altijd het geval. Bij sommige Flexa stapelbedden kun je de bedden in een hoekopstelling neerzetten. Er is dus meer mogelijk dan je op het eerste gezicht denkt.

Lees meer...

Flexa stapelbedden met uitvalbasis

Is één van de kinderen jonger dan zes jaar? Laat dan bij voorkeur het oudste kind in het bovenste bed slapen. Overigens hebben sommige Flexa stapelbedden wel extra veiligheidsdetails. Bij sommige Flexa stapelbedden heeft het bovenste bed een uitvalbasis. Zo’n uitvalbasis geeft je kind net wat meer veiligheid. Je kind valt dan niet zomaar uit bed.

Verschillende stijlen

Flexa stapelbedden zijn vaak verkrijgbaar in een vertrouwde ‘classic’ stijl. Daarnaast verkopen wij ook Flexa stapelbedden in een strak, modern design, soms met verschillende kleuren. Bekijk op deze pagina ons complete assortiment Flexa stapelbedden en laat je verrassen!

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Flexa Classic Hoekstapelbed

  Flexa Classic Hoekstapelbed kan op twee manieren in elkaar gezet worden. De hoekopstelling of harmonicaopstelling. Het is een erg praktisch bed op elke kinderkamer.
 • Quick view

  Flexa White Stapelbed Rechte Trap

  Het Flexa White Stapelbed Rechte Trap is een handig bed op de kinderkamer. In de trap bevinden zicht geïntegreerde handgrepen zodat het veilig is om naar boven te gaan. Het stapelbed is gemaakt van kwalitatief MDF.
 • Quick view

  Flexa White Verhoogd Stapelbed Rechte Trap Blank Gelakt / Wit

  De Flexa White Verhoogd Stapelbed Rechte Trap Blank / Wit is een handig bed op de kinderkamer. In de trap bevinden zicht geïntegreerde handgrepen zodat het veilig is om naar boven te gaan. Het stapelbed is gemaakt van kwalitatief MDF.
  1.199,-
 • Quick view

  Flexa Classic Stapelbed Rechte Trap

  Het Flexa Classic Stapelbed Rechte Trap is een handig bed op de kinderkamer. De trap is voorzien van vier traptreden zodat het veilig is om naar boven te gaan. Het stapelbed is gemaakt van kwalitatief.
 • Quick view

  Flexa Popsicle Stapelbed

  He Flexa Popsicle Stapelbed is een handig bed op de kinderkamer. In de trap bevinden zicht geïntegreerde handgrepen zodat het veilig is om naar boven te gaan. Gemaakt van MDF met een grenen afwerking.
 • Quick view

  Flexa Popsicle Family Bed

  Het Flexa Popsicle Family Bed heeft bovenin een smaller bed en beneden een bredere uitvoering. Een kwalitatief en duurzaam stapelbed wat vooral praktisch is op de kleine kinderkamer.
 • Quick view

  Flexa Family Stapelbed Whitewash

  De Flexa Family Stapelbed Whitewash is een kwalitatief bed wat is geschikt voor drie personen. Het is gemaakt van grenenhout en kost weinig ruimte. Het is een stapelbed waar je lang plezier van hebt.
  1.239,-
7 Resultaten
Trustpilot