4 Resultaten
 • Quick view Flexa Classic Hoekstapelbed

  Flexa Classic Hoekstapelbed

  Uit voorraad leverbaar
  982,-
 • Quick view Flexa Wit MDF Stapelbed Rechte Trap

  Flexa Wit MDF Stapelbed Rechte Trap

  Uit voorraad leverbaar
  730,-
4 Resultaten

Flexa stapelbedden

 

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Flexa stapelbedden. Een Flexa stapelbed is handig. Je bespaart hiermee heel wat ruimte. Bij de meeste Flexa stapelbedden zitten de bedden precies onder elkaar, maar dat is niet altijd het geval. Bij sommige Flexa stapelbedden kun je de bedden in een hoekopstelling neerzetten. Er is dus meer mogelijk dan je op het eerste gezicht denkt.

 

Flexa stapelbedden met uitvalbasis

Is één van de kinderen jonger dan zes jaar? Laat dan bij voorkeur het oudste kind in het bovenste bed slapen. Overigens hebben sommige Flexa stapelbedden wel extra veiligheidsdetails. Bij sommige Flexa stapelbedden heeft het bovenste bed een uitvalbasis. Zo’n uitvalbasis geeft je kind net wat meer veiligheid. Je kind valt dan niet zomaar uit bed.

 

Verschillende stijlen

Flexa stapelbedden zijn vaak verkrijgbaar in een vertrouwde ‘classic’ stijl. Daarnaast verkopen wij ook Flexa stapelbedden in een strak, modern design, soms met verschillende kleuren. Bekijk op deze pagina ons complete assortiment Flexa stapelbedden en laat je verrassen!