Cottonbaby kruikenzakken

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Cottonbaby kruikenzakken. Wij verkopen Cottonbaby kruikenzakken voor zowel een standaard formaat warmwaterkruik als voor een Zensy kruik. De kruikenzakken zijn meestal gemaakt van 100% katoen. Vaak maak je een Cottonbaby kruikenzak dicht met behulp van een lintje. Cottonbaby kruikenzakken voorkomen dat je je aan de kruik brandt en houden ook goed de warmte vast. De meeste Cottonbaby kruikenzakken zijn gewoon uitwasbaar in de wasmachine.

Lees meer...

Zensy kruikenzak van Cottonbaby

Bij ons kun je ook terecht voor een Zensy kruikenzak van Cottonbaby. Deze kruikenzak is meestal bedoeld voor de Zensy Soft Babywarmer. Let op: een kruikenzak voor de Zensy Soft Babywarmer past meestal niet aan de Zensy Care kruik, de opvolger van de Zensy Soft Babywarmer. De Zensy Soft Babywarmer en de Zensy Care zijn veilige kruiken die je elektrisch verwarmt. Het voordeel van de Zensy is dat deze heel lang warm blijft, meestal wel 5 tot 6 uur. Daarnaast kan de Zensy Soft Babywarmer of de Zensy Care niet lekken en hoef je deze niet bij te vullen met water.

Over Cottonbaby

Cottonbaby is een textielmerk dat gespecialiseerd is in beddengoed, badtextiel en klamboesluiers van het allerbeste katoen. Maak het bedje van je baby op met een comfortabel en mooi wieglakentje en wiegdekentje. Hul je kindje in een sfeervolle, warme badcape nadat de kleine in bad is geweest. Cottonbaby producten zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, bedrukt met hartjes, bloemetjes, ruitjes en andere leuke dessins. Het is maar net welk motiefje jouw voorkeur heeft! Bekijk ook eens ons complete Cottonbaby assortiment en laat je verrassen door alle mooie producten. Met Cottonbaby richt je gerust de hele kamer van je kindje in. Het is leuk om meerdere Cottonbaby producten met elkaar te combineren. De Cottonbaby kruikenzak van jouw wensen en andere Cottonbaby producten bestel je eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je altijd van de Laagste Prijsgarantie, zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen de bestelde producten zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je direct van je aankoop kunt genieten.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Cottonbaby Cottonflower Kruikenzak Wit/Roze

  De Cottonbaby Cottonflower Kruikenzak Wit/Roze is geschikt voor een standaard kruik en houdt de warmte goed vast, zo blijft je kindje tijdens het slapen goed op temperatuur in de wieg of het ledikant.
  14,95
 • Quick view

  Cottonbaby Kruikenzak Wafel Oudgroen

  De Cottonbaby kruikenzak is geschikt voor een standaard kruik en houdt de warmte goed vast, zo blijft je kindje goed op temperatuur in de wieg of ledikant. Gemaakt van 100% katoen en met een lint dicht te strikken.

  16,50

  13,99

 • Quick view

  Cottonbaby Kruikenzak Wafel

  De kruikenzak is geschikt voor een standaard kruik en het houdt de warmte goed vast. Met behulp van lintjes kun je de zak dicht strikken.

  Normale prijs: 15,50

  Special Price 13,99

 • Quick view

  Cottonbaby Wafel Kruikenzak

  De stijlvolle Cottonbaby Wafel Kruikenzak is geschikt voor een standaard kruik en houdt de warmte goed vast. Zo blijft je kindje goed op temperatuur in de wieg of ledikant. Kortom, een echte must-have!
  13,95
 • Quick view

  Cottonbaby Gebreid Wafel Kruikenzak

  De Cottonbaby Gebreid Wafel Kruikenzak is geschikt voor een standaard kruik en houdt de warmte goed vast, zo blijft je kindje goed op temperatuur in de wieg of ledikant. Kortom, een echte must-have!
  16,95
 • Quick view

  Cottonbaby Diamant Wafel Kruikenzak

  De Cottonbaby Diamant Wafel Kruikenzak is geschikt voor een standaard kruik en houdt de warmte goed vast, zo blijft je kindje goed op temperatuur in de wieg of ledikant. Kortom, een echte must-have!
  14,40
 • Quick view

  Cottonbaby Panter Kruikenzak

  De Cottonbaby Panter Kruikenzak is geschikt voor een standaard kruik en houdt de warmte goed vast, zo blijft je kindje goed op temperatuur. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en met een lint dicht te strikken.
  14,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Kruikenzak Savanne

  De stijlvolle Cottonbaby Soft Kruikenzak Savanne is geschikt voor een standaard kruik en houdt de warmte goed vast. Zo blijft je kindje goed op temperatuur in de wieg of ledikant. Kortom, een echte must-have!
  13,95
8 Resultaten