Witlof for kids kruikenzak

Maak jouw kruik compleet met een mooie Witlof for kids kruikenzak. Dankzij een kruikenzak blijft de warmte van de kruik beter behouden. Onze Witlof for kids kruikenzakken zien er stuk voor stuk heel stijlvol uit. Het team achter Witlof for kids besteedt veel aandacht aan de vormgeving. Een mooie vormgeving maakt het leven leuker en sprankelender, is het motto. Witlof for kids kruikenzakken vallen op door de mooie stofjes met bloemerige prints.

Lees meer...

Veiliger met Witlof for kids kruikenzak

Wij adviseren jou om een kruik altijd te gebruiken in combinatie met een kruikenzak. Dit zorgt voor een betere bescherming tegen de hete kruik. Eigenlijk is het niet verantwoord om een kruik zonder kruikenzak te gebruiken. Een Witlof for kids kruikenzak heeft ook een isolerende functie. Deze zorgt ervoor dat de warmte langer behouden blijft. Witlof for kids kruikenzakken zijn gemaakt van OEKO-TEX 100 gecertificeerde materialen. Dat betekent dat deze geen schadelijke stoffen bevatten. Vrijwel elke kruikenzak van Witlof for kids is gemaakt van poplin katoen en microfiber.

Witlof for kids kruikenzak voor Zensy Soft Babywarmer

Wij verkopen Witlof for kids kruikenzakken voor allerlei soorten kruiken, óók voor de Zensy Soft Babywarmer. Deze elektrische kruik is een veilig alternatief voor de warmwaterkruik. Let op: Witlof for kids kruikenzakken voor de Zensy Soft Babywarmer passen meestal niet op de Zensy Care kruik, de opvolger van de Zensy Soft Babywarmer. Jouw gewenste kruikenzak van Witlof for kids bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Bij besteding vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij de Witlof for kids kruikenzak meteen op de post. Jij krijgt deze dan morgen al thuisbezorgd. Voorwaarde is wel dat de kruikenzak van Witlof for kids bij ons op voorraad is.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Witlof For Kids Colour Your World Kruikenzak

    De Witlof For Kids Colour Your World Kruikenzak is geschikt voor een standaard kruik en houdt de warmte goed vast. De stijlvolle kruikenzak is gemaakt van zacht materiaal en sluit gemakkelijk met klittenband.
    15,95
1 Resultaten