2 delige waskom

De tweedelige waskom is een klassieker en bewijst zijn nut nog tot vandaag de dag. In het ene bakje kun je jouw kindje stoppen wanneer die niet in bad kan of mag en in het andere bakje spoel je het washandje uit. Bij Babypark hebben we deze praktische oplossingen van het topmerk Bebe-Jou en zijn die in verschillende kleuren leverbaar. Voor welke kleur je ook gaat, je betaalt er altijd de laagste prijs voor door onze laagsteprijsgarantie. Bestel dus ook voordelig een praktische 2 delige waskom.

Lees meer...

Assortiment tweedelige waskom

De tweedelige waskom voor jouw baby bestaat dus uit twee wasbakjes met een middenstukje waar je nog een zeep op kwijt kunt bijvoorbeeld. De wasbakjes zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en licht van gewicht en daardoor eenvoudig mee te nemen. Mocht je zelf wel een bad hebben maar de oppas bijvoorbeeld niet dan is dit artikel ook ideaal om mee te nemen naar de oppas. Ook op vakantie biedt een 2 delige waskom uitkomst wanneer er geen bad aanwezig is. Met mooi weer kun je jouw kindje uiteraard ook buiten schoonmaken. Het kunststof is ook eenvoudig schoon te maken. We hebben een hele ruime keuze in kleuren zodat je een wasbakje kunt uitkiezen dat het beste past bij jouw eigen smaak.

Bestellen tweedelige waskom

Kies de gewenste kleur en bestel jouw 2 delige waskom vandaag nog. Door onze grote voorraden kunnen we vaak direct uit voorraad leveren. Bestel je op een werkdag voor 20:00 uur dan versturen we het dezelfde dag nog. Wanneer je naast de tweedelige waskom nog andere artikelen bestelt en de totale bestelwaarde bedraagt 20 euro of meer dan is de verzending gratis. Je kunt het assortiment ook komen bewonderen in een van onze 10 megastores. Je vindt de adresgegevens op onze website. We heten je graag van harte welkom.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Waskom

  Met de Bebe-Jou Sepp Waskom kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.

  11,99

  8,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Waskom

  Met de Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Waskom kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Bebe-Jou Waskom Taupe

  Met de stijlvolle Bebe-Jou Waskom Taupe kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.

  9,99

  7,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Steppe Waskom

  Met de Bebe-Jou Steppe Waskom kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.

  11,99

  10,29

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Waskom

  Met de Bebe-Jou Fabulous Waskom kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.

  8,99

  8,54

 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Waskom

  Met de Bebe-Jou Ollie Waskom kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.

  11,99

  7,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Waskom Lichtgrijs

  Met de Bebe-Jou Waskom Lichtgrijs kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.

  9,99

  7,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Waskom Pink

  Met de Bebe-Jou Leopard Waskom Pink kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.

  11,99

  9,59

 • Quick view

  Bebe-Jou Waskom

  Met de Bebe-Jou Waskom kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.

  Normale prijs: 9,99

  Special Price 7,99

9 Resultaten
Trustpilot