Achteruitkijkspiegel baby

Met kinderen wil je het liefste ook ogen in je achterhoofd hebben om te zien waar ze nu weer mee bezig zijn. Maar ook wanneer ze nog een baby zijn wil je het liefste continu zicht hebben op jouw kindje. Dat geldt ook in de auto wanneer jouw kindje op de achterbank zit in de autostoel. Omdat het gevaarlijk is om je om te draaien in de auto en je dan nog vaak slecht zicht hebt, is een baby achteruitkijkspiegel aan te raden. Je bestelt een achteruitkijkspiegel baby voor de auto ook gewoon via de webshop van Babypark.

Lees meer...

Baby achteruitkijkspiegel assortiment

Heb je jouw baby omgedraaid op de achterkant geïnstalleerd? Plaats de achteruitkijkspiegel voor de baby dan op de achterruit. Zo kun je in de baby achteruitkijkspiegel kijken via jouw eigen spiegel om zicht te hebben op jouw kindje. Zit jouw kind met gezicht vooruit dan kun je het spiegeltje inzetten als een extra set ogen door het aan de voorruit te monteren. Zo kun je ruzies en ander ongewenst gedrag onderweg ook eenvoudiger de kop indrukken zonder half omgedraaid te rijden met alle gevaren van dien. Het omgedraaid installeren van een kinderzitje voor jouw baby is de veiligste methode maar ontneemt je direct het zicht op jouw kindje. Een achteruitkijkspiegel baby in de auto biedt daarom ook gemoedsrust. Je kunt dan af en toe een blik werpen op jouw baby wat een prettig idee geeft. In ons assortiment vind je spiegeltjes die zowel met klem aan zonnescherm of met zuignap aan raam bevestigd kunnen worden. We hebben ook spiegels die je met riempjes vastmaakt aan de hoofdsteun van de bijrijder stoel. Sommige spiegeltjes hebben ook een muziekje en lichtjes om jouw kindje zoet te houden.

Achteruitkijkspiegel baby voor de auto bestellen

Bestel ook jouw achteruitkijkspiegel voor de baby via onze webshop. Wanneer je er voor zorgt dat de totale bestelwaarde 20 euro of meer is dan rekenen we geen bezorgkosten. Voor 20:00 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het spiegeltje op voorraad is.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Puck Autospiegel

  De Puck Autospiegel zorgt ervoor dat je je kindje goed in de gaten kunt houden terwijl je zelf aan het rijden bent. Deze breukvaste autospiegel kun je eenvoudig aan de hoofdsteun vastmaken met twee riempjes.
  9,95
 • Quick view

  Yrda Autospiegel Zwart

  De Yrda Autospiegel Zwart zorgt ervoor dat je je kindje goed in de gaten kunt houden terwijl je zelf aan het rijden bent. Deze breukvaste autospiegel kun je eenvoudig aan de hoofdsteun vastmaken met twee riempjes.

  19,95

  13,67

 • Quick view

  Axkid Autospiegel Black

  Met de Axkid Autospiegel Black kan je prima je kindje in de gaten houden op de achterbank terwijl je zelf aan het rijden bent. Je plaatst de Axkid Autospiegel Black eenvoudig aan de hoofdsteun van de autostoel.
  19,90
 • Quick view

  Munchkin Baby In-Sight Autospiegel

  De Munchkin Baby In-Sight autospiegel is een handige accessoire voor in de auto. Zo kan je precies je kindje in de gaten houden. De spiegel is gemaakt van onbreekbaar materiaal en heeft helder zicht.

  22,95

  16,95

 • Quick view

  Maxi-Cosi Autospiegel

  De Maxi-Cosi Autospiegel is een handig item om je kindje onder het autorijden in de gaten te houden. De autostoelspiegel is eenvoudig in alle richtingen te verstellen en geeft een breed beeld.
  19,99
 • Quick view

  Munchkin Muzikale Autospiegel Dag en Nacht

  Met de Munchkin muzikale autospiegel kan je je kindje in de gaten houden onder het rijden en werkt tegelijkertijd kalmeren met 5 verschillende geluiden. Inclusief afstandsbediening om de functies te regelen.

  34,95

  27,96

 • Quick view

  Jippies Baby View Spiegel

  Met de Jippies Baby View Spiegel kun je je kindje tijdens het autorijden goed in de gaten houden. De spiegel kan bijvoorbeeld worden bevestigd met een clip op de zonnekap zodat je je niet meer hoeft om te draaien.
  5,50
 • Quick view

  BeSafe XL Autospiegel Met Verlichting

  Met de BeSafe XL Autospiegel Met Verlichting kunnen jij en je kindje elkaar zien tijdens het autorijden. De BeSafe autospiegel is geschikt voor vrijwel iedere auto en voorzien van bedienbare ledverlichting.
  34,90
 • Quick view

  Munchkin Baby In-Sight Mega Autospiegel

  De Munchkin Baby In-Sight autospiegel is een handige accessoire voor in de auto. Zo kan je precies je kindje in de gaten houden. De spiegel is gemaakt van onbreekbaar materiaal en heeft helder zicht.
  24,95
 • Quick view

  Yrda Autospiegel

  Met de Yrda Autospiegel kunnen jij en je kindje elkaar zien. Dit bevordert het communiceren tussen ouder en kind tijdens het autorijden. Geschikt voor vrijwel iedere auto dankzij de verschillen bevestigingsopties.

  16,95

  11,95

10 Resultaten
Trustpilot