Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Autostoel Accessoires

Kinderen dienen zo lang mogelijk achterwaarts vervoerd te worden in het autostoeltje in verband met de veiligheid. Auto-ongelukken zorgen voor hoofd- en nekletsel en zittend in een achterwaarts gericht zitje zorgt ervoor dat de krachten die loskomen bij een frontale botsing tot vijf keer zo klein zijn dan in een vooruitkijkend zitje. Langer achterwaarts vervoeren heeft dan ook een positief effect op de ongevallenstatistieken. Er zijn een paar praktische nadelen van achterwaartse zitjes. Ze zijn over het algemeen iets lastiger te installeren, nemen meer plaats in, bieden minder beenruimte voor al wat grotere kinderen en je kunt geen oogcontact maken met het kind. Op het punt van installatie wordt het gelukkig steeds makkelijker om een stoeltje achterwaarts te plaatsen en nemen ze minder ruimte in dan voorheen. Wat beenruimte betreft, zou je voor een autostoeltje kunnen gaan waarbij het ook vooruit te plaatsen is zodat je het om kan draaien wanneer de benen echt een beetje in de knel gaan zitten. Het oogcontact is op te lossen met een baby autospiegel. Bij Babypark vind je verschillende varianten.

Lees meer...

Voordelen baby spiegel auto

Een baby autospiegel zorgt ervoor dat je jouw kind in de gaten kan houden zonder zelf ongemakkelijke draaibewegingen te hoeven maken. Doordat je snel een blik kan werpen op je kind om te zien of alles goed is, voel je je relaxter tijdens de rit. Voor de baby biedt de autospiegel een vergelijkbaar effect want die voelt zich gerust wanneer hij/zij vader of moeder kan zien.

Baby autospiegels bij Babypark

Wij hebben verschillende autospiegels voor baby’s en je kunt ze vaak ook op verschillende manieren bevestigen. Zo zijn ze voor bijna elke auto geschikt. Zo kun je ze vastmaken tussen de ontdooilijnen van de achterruit of aan het hoofdsteun van de bijrijder wanneer het kindje naast je wordt vervoerd (let dan wel dat de airbag uitgeschakeld staat). De spiegels zijn vaak van hoogwaardig materiaal en onbreekbaar zodat de spiegel tijdens een ongeluk niet voor glas zorgt. Je kunt ze vaak kantelen/draaien om de juiste kijkhoek te krijgen. Bestel op een werkdag voor 20:00 uur nog jouw baby spiegel voor de auto en ontvang het de volgende dag al in huis (mits op voorraad).

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

9 producten

Populariteit
Filteren

9 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader