Autostoel Accessoires

Kinderen dienen zo lang mogelijk achterwaarts vervoerd te worden in het autostoeltje in verband met de veiligheid. Auto-ongelukken zorgen voor hoofd- en nekletsel en zittend in een achterwaarts gericht zitje zorgt ervoor dat de krachten die loskomen bij een frontale botsing tot vijf keer zo klein zijn dan in een vooruitkijkend zitje. Langer achterwaarts vervoeren heeft dan ook een positief effect op de ongevallenstatistieken. Er zijn een paar praktische nadelen van achterwaartse zitjes. Ze zijn over het algemeen iets lastiger te installeren, nemen meer plaats in, bieden minder beenruimte voor al wat grotere kinderen en je kunt geen oogcontact maken met het kind. Op het punt van installatie wordt het gelukkig steeds makkelijker om een stoeltje achterwaarts te plaatsen en nemen ze minder ruimte in dan voorheen. Wat beenruimte betreft, zou je voor een autostoeltje kunnen gaan waarbij het ook vooruit te plaatsen is zodat je het om kan draaien wanneer de benen echt een beetje in de knel gaan zitten. Het oogcontact is op te lossen met een baby autospiegel. Bij Babypark vind je verschillende varianten.

Lees meer...

Voordelen baby spiegel auto

Een baby autospiegel zorgt ervoor dat je jouw kind in de gaten kan houden zonder zelf ongemakkelijke draaibewegingen te hoeven maken. Doordat je snel een blik kan werpen op je kind om te zien of alles goed is, voel je je relaxter tijdens de rit. Voor de baby biedt de autospiegel een vergelijkbaar effect want die voelt zich gerust wanneer hij/zij vader of moeder kan zien.

Baby autospiegels bij Babypark

Wij hebben verschillende autospiegels voor baby’s en je kunt ze vaak ook op verschillende manieren bevestigen. Zo zijn ze voor bijna elke auto geschikt. Zo kun je ze vastmaken tussen de ontdooilijnen van de achterruit of aan het hoofdsteun van de bijrijder wanneer het kindje naast je wordt vervoerd (let dan wel dat de airbag uitgeschakeld staat). De spiegels zijn vaak van hoogwaardig materiaal en onbreekbaar zodat de spiegel tijdens een ongeluk niet voor glas zorgt. Je kunt ze vaak kantelen/draaien om de juiste kijkhoek te krijgen. Bestel op een werkdag voor 20:00 uur nog jouw baby spiegel voor de auto en ontvang het de volgende dag al in huis (mits op voorraad).

Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  Puck Autospiegel

  De Puck Autospiegel zorgt ervoor dat je je kindje goed in de gaten kunt houden terwijl je zelf aan het rijden bent. Deze breukvaste autospiegel kun je eenvoudig aan de hoofdsteun vastmaken met twee riempjes.
  9,95
 • Quick view

  Jippies Baby View Spiegel

  Met de Jippies Baby View Spiegel kun je je kindje tijdens het autorijden goed in de gaten houden. De spiegel kan bijvoorbeeld worden bevestigd met een clip op de zonnekap zodat je je niet meer hoeft om te draaien.
  5,50
 • Quick view

  Taf Toys Koala Autospiegel

  De Taf Toys Koala Autospiegel is een handige accessoire voor in de auto. Zo kan je precies je kindje in de gaten houden. De spiegel is gemaakt van stevig materiaal en eenvoudig te bevestigen.
  23,-
 • Quick view

  Silver Cross Motion All Size 360 Autostoeltje Donington

  Het Silver Cross Motion All Size 360 Autostoeltje Donington is gemaakt om je kindje zo lang mogelijk achterwaarts te vervoeren. De stoel kan 360˚ draaien waardoor het bevestigen van je kindje makkelijker wordt.

  499,-

  399,-

 • Quick view

  Axkid Monukid i-Size Premium Baby Autostoeltje

  Het Axkid Monukid i-Size Premium Baby Autostoeltje is één van de lichtste autostoeltjes op de markt en geschikt om vanaf de geboorte te gebruiken. De autostoel wordt geleverd met een 3-delig newborn inlegkussen.
  199,-
 • Quick view

  Axkid Monukid i-Size Baby Autostoeltje

  Het Axkid Monukid i-Size Baby Autostoeltje is één van de lichtste autostoeltjes op de markt en geschikt om vanaf de geboorte te gebruiken. De autostoel wordt geleverd met een 3-delig newborn inlegkussen.
  199,-
 • Quick view

  Silver Cross Travel Kit

  Met de Silver Cross Travel Kit ben je goed voorbereid als je de auto in stapt met je kindje. De set bestaat uit een stoelbeschermer die onder de autostoel komt, zelfklevende zonneschermen en een handige autospiegel.
  79,-
 • Quick view

  Axkid Autospiegel Black

  Met de Axkid Autospiegel Black kan je prima je kindje in de gaten houden op de achterbank terwijl je zelf aan het rijden bent. Je plaatst de Axkid Autospiegel Black eenvoudig aan de hoofdsteun van de autostoel.
  19,90
 • Quick view

  BeSafe XL Autospiegel Met Verlichting

  Met de BeSafe XL Autospiegel Met Verlichting kunnen jij en je kindje elkaar zien tijdens het autorijden. De BeSafe autospiegel is geschikt voor vrijwel iedere auto en voorzien van bedienbare ledverlichting.
  34,90
 • Quick view

  Silver Cross Balance I-Size Autostoeltje Donington

  Van het Silver Cross Balance I-Size Autostoeltje Donington heb je vanaf 15 maanden tot 12 jaar lang plezier. De autostoel kan in 4 ligposities worden versteld en wordt geïnstalleerd met Isofix en Top Tether.
  299,-
 • Quick view

  Yrda Autospiegel Zwart

  De Yrda Autospiegel Zwart zorgt ervoor dat je je kindje goed in de gaten kunt houden terwijl je zelf aan het rijden bent. Deze breukvaste autospiegel kun je eenvoudig aan de hoofdsteun vastmaken met twee riempjes.

  19,95

  13,67

 • Quick view

  Munchkin Baby In-Sight Autospiegel

  De Munchkin Baby In-Sight autospiegel is een handige accessoire voor in de auto. Zo kan je precies je kindje in de gaten houden. De spiegel is gemaakt van onbreekbaar materiaal en heeft helder zicht.

  22,95

  16,95

 • Quick view

  Maxi-Cosi Autospiegel

  De Maxi-Cosi Autospiegel is een handig item om je kindje onder het autorijden in de gaten te houden. De autostoelspiegel is eenvoudig in alle richtingen te verstellen en geeft een breed beeld.
  19,99
 • Quick view

  Munchkin Muzikale Autospiegel Dag en Nacht

  Met de Munchkin muzikale autospiegel kan je je kindje in de gaten houden onder het rijden en werkt tegelijkertijd kalmeren met 5 verschillende geluiden. Inclusief afstandsbediening om de functies te regelen.

  34,95

  27,96

 • Quick view

  Yrda Autospiegel

  Met de Yrda Autospiegel kunnen jij en je kindje elkaar zien. Dit bevordert het communiceren tussen ouder en kind tijdens het autorijden. Geschikt voor vrijwel iedere auto dankzij de verschillen bevestigingsopties.

  16,95

  11,95

15 Resultaten
Trustpilot