Autostoel Accessoires

Kinderen dienen zo lang mogelijk achterwaarts vervoerd te worden in het autostoeltje in verband met de veiligheid. Auto-ongelukken zorgen voor hoofd- en nekletsel en zittend in een achterwaarts gericht zitje zorgt ervoor dat de krachten die loskomen bij een frontale botsing tot vijf keer zo klein zijn dan in een vooruitkijkend zitje. Langer achterwaarts vervoeren heeft dan ook een positief effect op de ongevallenstatistieken. Er zijn een paar praktische nadelen van achterwaartse zitjes. Ze zijn over het algemeen iets lastiger te installeren, nemen meer plaats in, bieden minder beenruimte voor al wat grotere kinderen en je kunt geen oogcontact maken met het kind. Op het punt van installatie wordt het gelukkig steeds makkelijker om een stoeltje achterwaarts te plaatsen en nemen ze minder ruimte in dan voorheen. Wat beenruimte betreft, zou je voor een autostoeltje kunnen gaan waarbij het ook vooruit te plaatsen is zodat je het om kan draaien wanneer de benen echt een beetje in de knel gaan zitten. Het oogcontact is op te lossen met een baby autospiegel. Bij Babypark vind je verschillende varianten.

Lees meer...

Voordelen baby spiegel auto

Een baby autospiegel zorgt ervoor dat je jouw kind in de gaten kan houden zonder zelf ongemakkelijke draaibewegingen te hoeven maken. Doordat je snel een blik kan werpen op je kind om te zien of alles goed is, voel je je relaxter tijdens de rit. Voor de baby biedt de autospiegel een vergelijkbaar effect want die voelt zich gerust wanneer hij/zij vader of moeder kan zien.

Baby autospiegels bij Babypark

Wij hebben verschillende autospiegels voor baby’s en je kunt ze vaak ook op verschillende manieren bevestigen. Zo zijn ze voor bijna elke auto geschikt. Zo kun je ze vastmaken tussen de ontdooilijnen van de achterruit of aan het hoofdsteun van de bijrijder wanneer het kindje naast je wordt vervoerd (let dan wel dat de airbag uitgeschakeld staat). De spiegels zijn vaak van hoogwaardig materiaal en onbreekbaar zodat de spiegel tijdens een ongeluk niet voor glas zorgt. Je kunt ze vaak kantelen/draaien om de juiste kijkhoek te krijgen. Bestel op een werkdag voor 20:00 uur nog jouw baby spiegel voor de auto en ontvang het de volgende dag al in huis (mits op voorraad).

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  BeSafe Baby Autospiegel Met Licht XL

  De BeSafe Baby Autospiegel Met Licht XL is een onmisbare accessoire voor in de auto. Met de spiegel kan je je kindje gemakkelijk in de gaten houden. De spiegel wordt geleverd inclusief afstandsbediening.
  30,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Autospiegel

  De Maxi-Cosi Autospiegel is een handig item om je kindje onder het autorijden in de gaten te houden. De autostoelspiegel is eenvoudig in alle richtingen te verstellen en geeft een breed beeld.
  19,-
 • Quick view

  Safety 1st Achteruitkijkspiegel

  Met de Safety 1st Achteruitkijkspiegel kun je je kindje tijdens het autorijden goed in de gaten houden. De spiegel kan worden bevestigd met een clip of een zuignap, afhankelijk van wat jou het handigst uitkomt.

  4,25

  2,95

 • Quick view

  Munchkin Baby Autospiegel

  De Munchkin baby autospiegel is een handige accessoire voor in de auto. Zo kan je precies je kindje in de gaten houden. De spiegel is gemaakt van stevig materiaal en kan 360° draaien en kantelen.
  14,99
 • Quick view

  Benbat Giraf Autospiegel

  De leuke Benbat Giraf Autospiegel is ideaal voor onderweg. Je kindje zal onder de indruk zijn de reflecties en via de spiegel kan je je kindje goed in de gaten houden. De autospiegel is eenvoudig te bevestigen.
  24,99
 • Quick view

  Munchkin Muzikale Autospiegel Dag en Nacht

  Met de Munchkin muzikale autospiegel kan je je kindje in de gaten houden onder het rijden en werkt tegelijkertijd kalmeren met 5 verschillende geluiden. Inclusief afstandsbediening om de functies te regelen.
  34,95
 • Quick view

  Munchkin Muzikale Autospiegel Magical Firefly

  Met de Munchkin muzikale autospiegel vermaakt de kleine zich prima in de auto. De autospiegel speelt verschillende geluiden en laat diverse lichtpatronen zien. Inclusief afstandsbediening om de functies te regelen.
  59,95
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Autospiegel

  De A3 Baby & Kids Autospiegel zorgt ervoor dat je je kindje goed in de gaten kunt houden terwijl je zelf aan het rijden bent. Deze breukvaste autospiegel kun je eenvoudig aan de hoofdsteun vastmaken met twee riempjes.
  17,95
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Autospiegel

  Met de A3 Baby & Kids Autospiegel kunnen jij en je kindje elkaar zien. Dit bevordert het communiceren tussen ouder en kind tijdens het autorijden. Geschikt voor vrijwel iedere auto dankzij de verschillen bevestigingsopties.
  14,95
9 Resultaten