Joie autostoel groep 1

Is je kindje te groot geworden voor de baby autostoel en ben je op zoek naar een autostoeltje in groep 1? Dan vind je in het assortiment van Joie misschien wel wat je zoekt. De autostoeltjes van Joie hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Veel groep 1 autostoeltjes van Joie zijn niet alleen als groep 1 autostoel maar ook als groep 2 en soms als groep 3 autostoel te gebruiken. Dat betekent dat je jarenlang plezier hebt van een Joie autostoel in groep 1.

Lees meer...

Joie autostoel voor je kindje

Bij iedere Joie autostoel op deze pagina vind je een uitgebreide productbeschrijving met in de meeste gevallen ook een duidelijke uitlegvideo. Zo kom je snel alles te weten over de Joie autostoel in groep 1 die je op het oog hebt. Een groep 1 autostoel is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 maanden en/of 9 kg. Uiteraard is lengte is hierbij belangrijker dan leeftijd. Twijfel je of je kindje groot genoeg is voor een Joie autostoel in groep 1? Kom dan langs in onze megastore zodat je kindje verschillende showmodellen kan uitproberen.

Groep 1 autostoel bestellen

Is jouw keuze gevallen op een groep 1 autostoel van Joie? Beste jouw favoriete Joie autostoel dan vandaag nog via Babypark.nl. Joie autostoelen zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar wat betekent dat ze super snel verzonden kunnen worden. Bovendien profiteer je bij Babypark naast snelle verzending ook van de laagste prijsgarantie en gratis verzending van bestellingen vanaf 20 euro. Dat maakt shoppen op Babypark.nl eenvoudig en voordelig!

Lees minder...
6 Resultaten
 • Nieuw
  Quick view

  Joie I-Spin Safe Autostoeltje Coal

  Met dit Joie I-Spin Safe Autostoeltje Coal ben je de eerste jaren voorzien van optimale comfort en veiligheid tijdens een autoritje. De autostoel is 90˚ draaibaar en voorzien van een verstelbare rugleuning.
  339,-
 • Quick view

  Joie Trillo Shield Autostoeltje

  Het Joie Trillo Shield Autostoeltje is uitgevoerd met een veiligheidskussen en maakt het mogelijk om je kindje van 9-36 kg (1-12 jaar) veilig te vervoeren in de auto. De autostoel voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  149,-
 • Quick view

  Joie Every Stage FX Autostoeltje

  Het Joie Every Stage FX Autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 36 kg en kan zowel achterwaarts als voorwaarts gebruikt worden. De autostoel groeit met je kindje mee van 0-12 jaar.

  Normale prijs: 279,-

  Special Price 274,-

 • Quick view

  Joie Stages Isofix Autostoeltje

  Het Joie Stages Isofix Autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 7 jaar. Voor jarenlang plezier dus. Het autostoeltje is zowel voorwaarts als achterwaarts te gebruiken en wordt bevestigd met Isofix.
  299,-
 • Quick view

  Joie Bold Autostoeltje Ember

  Het Joie Bold Autostoeltje Ember is een veilig autostoeltje dat met je kindje meegroeit van 9 maanden tot 12 jaar. De autostoel wordt bevestigd met Isofix en Top Tether en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  229,95
 • Quick view

  Joie Elevate Two Tone Black

  Het Joie Elevate Autostoeltje is een veilige zitplaats voor je kindje van 9-36 kg (1-12 jaar in de auto. De autostoel groeit met je kindje mee. Dankzij de ventilerende en zachte bekleding zit je kindje comfortabel.

  109,-

  99,95

6 Resultaten