Nuna autostoel groep 1

Ben je op zoek naar een nieuw autostoeltje voor je kindje? Groep 1 autostoelen zijn de autostoelen die je gaat gebruiken zodra je kindje uit de baby autostoel gegroeid is. Op deze pagina vind je de Nuna groep 1 autostoelen. Stuk voor stuk zijn dit velig, comfortabele en mooie autostoelen voor je kindje. Meer weten over een specifieke autostoel? In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je gedetailleerde informatie zoals bijvoorbeeld afmetingen. Ook zijn er van de meeste Nuna autostoelen filmpjes te vinden waarin alle eigenschappen toegelicht worden.

Lees meer...

Nuna autostoel voor je kindje

Nuna autostoelen zijn zowel online op Babypark.nl als in onze winkels verkrijgbaar. Twijfel je over de kleur of weet je niet zeker of je kindje al groot genoeg is voor een Nuna groep 1 autostoel? Kom dan langs in onze megastore. Je kindje mag alle stoelen in de showroom uitproberen en indien gewenst kan een showmodel zelfs als test even in je eigen auto geplaatst worden om te kijken of het past. Dat is shoppen met service!

Groep 1 i-Size autostoel

Is het je al opgevallen dat je in het groep 1 autostoel assortiment van Nuna alleen maar autostoelen aantreft die voldoen aan de i-Size veiligheidsnorm? Autostoelen met een i-Size veiligheidsnorm zijn onderworpen aan nog strengere testen en bieden je kindje daardoor nog betere bescherming. In de toekomst zal de i-Size norm de algemene richtlijn worden voor autostoelen dus met een i-Size autostoel kies je toekomstgericht.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Nuna Prym™ Autostoeltje

  Het Nuna Prym™ Autostoeltje beschikt over slimme functies om je kindje zo veilig mogelijk te vervoeren. Het Nuna autostoeltje is gemakkelijk in gebruik en geschikt vanaf de geboorte tot 18,5 kg (circa 4 jaar).
  499,-
 • Quick view

  Nuna Norr Autostoeltje

  Het Nuna Norr Autostoeltje is geschikt vanaf de geboorte tot 4 jaar (40-105 cm) en voldoet aan de i-Size norm. Het achterwaartse autostoeltje is 180˚ draaibaar om je kindje eenvoudig te kunnen bevestigen.
  499,-
 • Quick view

  Nuna Myti Autostoeltje

  Van het Nuna Myti Autostoeltje heb je jarenlang plezier. Deze i-Size goedgekeurde autostoel is geschikt voor kinderen van 76-150 cm (9-36 kg) en biedt zowel veiligheid als een comfortabele autorit.

  369,-

  299,-

3 Resultaten
Trustpilot