Kidsriver autostoel groep 3

Op deze pagina vind je Joie autostoelen die geschikt zijn voor groep 3. Kidsriver autostoelen staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. In iedere groep is een passende Kidsriver autostoel te vinden. Is je kind inmiddels toe aan groep 3? Dan vind je hier een passende autostoel. Met behulp van de filters aan de zijkant van deze pagina kun je je selectie verfijnen zodat er uiteindelijk een voor jou perfecte Kidsriver autostoel overblijft.

Lees meer...

Kidsriver autostoel met of zonder isofix

In ons assortiment met groep 3 Kidsriver autostoelen vind je diverse modellen. Sommige autostoeltjes zijn te bevestigen met Isofix, anderen kunnen alleen met de 3-punts autogordel in de auto bevestigd worden. Isofix bevestiging betekent dat de autostoel voorzien is van haken die aan beugels in de auto geklikt kunnen worden. Niet iedere auto is uitgerust met Isofix beugels. Het is dus handig om dit te controleren voordat je kiest voor een Kidsriver autostoel met Isofix. Overigens kun je bij veel autoelen deze beugels ook inklappen zodat het stoeltje ook in een auto zonder Isofix bevestigd kan worden. Handig als je twee auto's hebt; één met en één zonder Isofix.

Groep 3 autostoel bestellen

Alle Kidsriver autostoelen zijn heel eenvoudig online te bestellen en worden altijd gratis bij jou thuisbezorgd. De autostoelen zijn uit voorraad leverbaar waardoor je de door jou gekozen autsotoel supersnel in huis hebt. Bestel je op een werkdag voor 20 uur, dan kun je het pakket de volgende dag al thuis verwachten. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze megastores wanneer je graag nog wat advies wilt voodat je besluit een Kidsriver autsotoel te bestellen. We helpen je graag!

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Kidsriver Booster Zand

  Vervoer jij je kind (22-36 kg) in verschillende auto’s? Dan is deze Kidsriver Booster Zand ideaal. De Kidsriver Booster weegt weinig, de installatie is eenvoudig en dus is deze zitverhoger makkelijk te verplaatsen.

  14,99

  9,99

 • Quick view

  Kidsriver Premium Comfort i-Size Autostoeltje Zwart

  Het Kidsriver Premium Comfort i-Size Autostoeltje Zwart is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 12 jaar. De autostoel wordt in de auto bevestigd door middel van Isofix en voldoet aan de i-Size veiligheidsnorm.

  419,-

  379,-

 • Quick view

  Kidsriver Milan Autostoeltje

  Het lichtgewichte Kidsriver Milan Autostoeltje is geschikt voor kindjes van 15-36 kg (ca. 3 tot 12 jaar) en gemakkelijk in gebruik. Het autostoeltje voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04.

  55,-

  39,-

 • Quick view

  Kidsriver Jay Autostoeltje

  Het Kidsriver Jay Autostoeltje is een veilige meegroei autostoel voor kinderen van 9 tot 36 kg (9 maanden - 12 jaar). Het autostoeltje wordt geïnstalleerd met Isofix, zo wordt je kindje veilig voorwaarts vervoerd in de auto.

  219,-

  179,-

 • Quick view

  Kidsriver Liz Autostoeltje

  Het Kidsriver Liz autostoeltje is een veilig meegroeiend autostoeltje voor kinderen van 9 tot 36 kg (1 tot 12 jaar). Het autostoeltje wordt in de auto gemonteerd met de 3-punts autogordel en beschikt over een gordelspanner.

  164,-

  149,-

5 Resultaten