7 Resultaten
 • Quick view AeroMoov Autostoel Groep 1 Air Layer

  AeroMoov Autostoel Groep 1 Air Layer

  Uit voorraad leverbaar
  24,99
 • Quick view AeroMoov Autostoel Groep 2 / 3 Air Layer

  AeroMoov Autostoel Groep 2 / 3 Air Layer

  Uit voorraad leverbaar
  29,99
 • Quick view AeroMoov Autostoel Groep 0+ Air Layer

  AeroMoov Autostoel Groep 0+ Air Layer

  Uit voorraad leverbaar
  29,99
 • Quick view Baby's Only Classic Multicomforter

  Baby's Only Classic Multicomforter

  Uit voorraad leverbaar
  49,95
 • Quick view Briljant Baby Nijntje Ster Multi Comforter

  Briljant Baby Nijntje Ster Multi Comforter

  Uit voorraad leverbaar
  23,95
7 Resultaten

Inlegkussen baby autostoel

Met een autostoel inleg kun je extra steun bieden in de autostoel voor kleinere kinderen. Dat zit een stuk comfortabeler waardoor je beter voorbereid bent op de wat langere ritten. Bij Babypark kun je terecht voor inlegmatjes en autostoel inlegkussens die een ministoeltje op zich vormen. Zo hebben wij als autostoel inleg matje bijvoorbeeld de AeroMoov Autostoel Groep 1 Air Layer die bestaat uit een luchtdoorlaatbare 3D-honinggraatstructuur. Dit zorgt ervoor dat er makkelijk lucht doorheen kan stromen waardoor jouw kindje minder zweet en aangenamer zit. De matjes zijn wasbaar in de wasmachine op 40 graden. Een bijkomend voordeel is dat een dergelijke matje ook de autostoel beschermt waardoor die er langer als nieuw uit blijft zien.

Meer steun en comfort met autostoel inlegkussen

Voor een inlegkussen voor de baby autostoel die meer steun biedt en de autostoel geschikt maakt voor jongere kinderen, kun je bijvoorbeeld de Cybex Sirona inlegkussen bekijken voor de Cybex Sirona autostoel. Met dit inlegkussen kun je ook jouw pasgeboren baby op een veilige wijze vervoeren. Je kunt het eenvoudig plaatsen en verwijderen. Is de extra ondersteuning niet meer nodig omdat je kindje het inlegkussen inmiddels is ontgroeid dan verwijder je het eenvoudig weer.

Autostoel inlegkussen bestellen

Bij Babypark hebben wij verschillende inleg autostoel oplossingen in verschillende kleuren en stijlen. Neem een kijkje in onze webshop en bestel. Doe je dat voor 20:00 uur dan kun je het de volgende dag al in huis hebben (mits op voorraad). Wij kunnen vaak direct uit voorraad leveren. Doordat wij de prijzen van onze concurrenten controleren, zorgen wij ervoor dat je de inleg autostoel tegen de beste prijs kunt bestellen. Wij bieden daarom ook een laagsteprijsgarantie; zie je het elders toch nog goedkoper dan krijg je het voor dezelfde prijs bij Babypark. Voor vragen kunt u ons altijd even bellen, mailen of whatsappen.