Autostoel kap

Een populaire aanschaf voor de autostoel wordt gevormd door het assortiment autostoel kappen. Het gaat dan vooral om zonnekappen maar die doen meer dan de naam suggereert. Deze zonnekappen beschermen uiteraard tegen de hitte van de zonnestralen en het felle licht van de zon maar ook biedt het bescherming tegen regen en wind. Een praktische uitbreiding dus. Maar niet alleen praktische want een fraaie zonnekap geeft het autostoeltje ook een compleet nieuwe look. Door de ruime keuze in ons assortiment van A-merken is er altijd wel een kap die aansluit bij jouw smaak en wensen. En door onze laagsteprijsgarantie weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

Lees meer...

Baby autostoel kap van verschillende topmerken

Bij Babypark kun je een grote verscheidenheid aan autostoel kappen kopen in vele, vaak fraaie frisse zomerse kleuren. Wij hebben kappen van verschillende merken zoals Baby’s only, Baby Anne-cy, Dooky e.d. die te gebruiken zijn met de groep 0+ stoeltjes zoals de Maxi-Cosi. Of je nu voor een mooie klassieke look gaat of modern, je kindje zal er in ieder geval veel profijt van hebben. Ideaal voor op vakantie en warme zomerse dagen.

Baby autostoel kap

In ons uitgebreide assortiment zijn vele kleuren, stijlen en prints verkrijgbaar. Neem vandaag nog een kijkje in onze webshop. De kappen zijn eenvoudig te monteren en te verwijderen en vaak gewoon te wassen in de wasmachine (zie de omschrijving van de betreffende autostoel kap). Kies ook voor een van onze kwalitatief hoogwaardige zonnekappen uit ons assortiment en bestel vandaag nog. Bij Babypark kunnen wij vaak direct uit voorraad leveren wat inhoudt dat, wanneer besteld voor 20:00 uur, de autostoel kap de volgende dag al geleverd kan worden. Voor vragen kun je ook altijd terecht bij onze productspecialisten die je graag te woord staan via telefoon, mail, Whatsapp of in een van de 10 Megastores van Babypark.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Flavor Zonnekap

  Deze Baby's Only Flavor Zonnekap biedt de oplossing om je kindje in een autostoeltje te beschermen tegen de zon en het staat nog mooi ook! Gemaakt van zacht materiaal en met elastiek aan de autostoel vast te maken.
  49,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Zonnekap

  Deze stijlvolle Little Dutch Pure Zonnekap is geschikt voor alle groep 0+ autostoeltjes. De zonnekap kan eenvoudig vastgemaakt worden en biedt een goede bescherming tegen de wind, regen en het felle zonlicht.
  37,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Zonnekap

  Deze Baby's Only Classic Zonnekap biedt de oplossing om je kindje in een autostoeltje te beschermen tegen de zon en het staat nog mooi ook! Gemaakt van zacht materiaal en met elastiek aan de autostoel vast te maken.
  49,95
 • Quick view

  Dooky Hoody Zonnekap Black

  De universele Dooky Hoody Zonnekap is geschikt voor alle groep 0+ autostoeltjes. De zonnekap is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wasbaar in de wasmachine en makkelijk te bevestigen.

  22,99

  19,99

 • Quick view

  Baby's Only Kabel Zonnekap Maxi-Cosi

  Deze Baby's Only Kabel Zonnekap Maxi-Cosi biedt de oplossing om je kindje in een groep 0 autostoeltje te beschermen tegen de zon en het staat nog mooi ook! Gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal.
  49,95
 • Quick view

  Maxi-Cosi Groep 1 Zonnekap

  Met een Maxi-Cosi Groep 1 Zonnekap zit je kindje altijd veilig en geborgen. Het beschermt je kindje tegen zon, regen wind, licht en kou. Is dat niet ideaal? Geschikt voor groep 1 autostoeltjes van Maxi-Cosi
  29,99
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Zonnekap Maxi-Cosi

  De Baby's Only Sparkle Zonnekap Maxi-Cosi biedt de oplossing om je kindje in een groep 0 autostoeltje te beschermen tegen de zon. Gemaakt van zacht materiaal en met elastiek vast te maken.
  49,95
7 Resultaten
Trustpilot