Baby borstel

Heeft jouw baby voldoende haar om er eens een borstel en kam door te halen? Bij Babypark vind je daar prima kapsetjes voor met een baby borsteltje en kam. We hebben ze van verschillende merken en zoals je van Babypark gewend bent, zijn dat allemaal A-merken. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je er uiteraard ook nooit teveel voor. Zie je de baby borstel toch ergens goedkoper twee weken na aanschaf dan betalen we het verschil terug. Je bestelt het baby borsteltje snel en eenvoudig uit onze webshop.

Lees meer...

Assortiment baby borstel

In ons assortiment hebben we schitterende borsteltjes met praktische ergonomische vormgeving, mooie kleuren en leuke prints waaronder eentje van Nijntje. De borstels voor de baby houden rekening met de kwetsbaarheid van jouw kindje. De kam vaak zachte bolletjes aan het uiteinde van de tandjes zodat het de hoofdhuid niet kan beschadigen. Zo kun je met een gerust hart de haartjes kammen. De borstel voor de baby van dit merk beschikt over natuurlijk haar waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Bekijk ons hele assortiment en kies uit de verschillende kapsetjes die te verkrijgen zijn in onze webshop. Er is vast een kleur die past bij jouw babyuitzet. De setjes zijn natuurlijk ook leuk om cadeau te geven.

Bestellen baby borsteltjes

Door onze grote voorraden zijn de kapsetjes vaak nog dezelfde dag te versturen. Je dient jouw bestelling dan wel voor 20:00 uur te plaatsen. Wanneer de gehele bestelwaarde 20 euro of meer is dan is de verzending ook gratis. Haal ook zo’n mooi kapsetje in huis en bestel vandaag nog. Uiteraard ben je ook altijd welkom in een van de 10 megastores die Babypark telt in Nederland. In elke megastore vind je duizenden vierkante meters showroom waar je ons assortiment met eigen ogen kunt bekijken. Je vindt de adresgegevens op onze website.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Difrax Kapset Zilver

  Met de stijlvolle Difrax Kapset Zilver kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaat uit een borstel en een kam en is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  6,99

  5,59

 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Kapset

  Met de Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Kapset kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Luma Spikkels Kapset

  Met de Luma Spikkels Kapset kan je de haartjes van je kindje in model kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.
  7,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Kapset

  Met de stijlvolle Bebe-Jou Sepp Kapset kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  11,99

  9,59

 • Quick view

  Luma Kapset

  Met de Luma kapset kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  Normale prijs: 6,71

  Special Price 6,39

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Kapset

  Met de Bebe-Jou Fabulous Kapset kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  Normale prijs: 8,99

  Special Price 7,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Kapset

  Met de Bebe-Jou kapset kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  Normale prijs: 8,39

  Special Price 7,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Kapset Pink

  Met de Bebe-Jou Leopard Kapset Pink kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  11,99

  9,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Kapset

  Met de Bebe-Jou Ollie Kapset kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  11,99

  9,59

 • Quick view

  Bebe-Jou Kapset Lichtgrijs

  Met de Bebe-Jou Kapset Lichtgrijs kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  9,99

  7,99

 • Quick view

  Bébé-Basics Kapset Wit

  Met de Bébé-Basics Kapset Wit kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  6,99

  4,95

11 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot