Baby haarborstel

Wil je de haartjes van jouw baby borstelen, bezoek dan onze webshop voor een ergonomische baby haar borstel of koop een kapsetje waarbij je ook meteen een kammetje tot je beschikking hebt. Je bestelt deze handige kwalitatieve kapsetjes voor de scherpste prijzen in de webshop van Babypark. Wij hanteren namelijk de laagsteprijsgarantie waardoor je nooit teveel betaald en het verschil terugontvangt wanneer je binnen twee weken na aanschaf het ergens toch goedkoper ziet. Bekijk ons assortiment en bestel een setje dat aan jouw wensen voldoet.

Lees meer...

Assortiment haarborstel baby

In het assortiment vind je verschillende leuke setjes van Bebe-Jou. Deze ergonomische kapsetjes bestaan uit een kammetje en borsteltje. De kam heeft ronde bolletjes aan de uiteinden zodat je de hoofdhuid niet kan beschadigen tijdens het kammen. De borstel voelt lekker zacht aan op het hoofdje van jouw kindje omdat het van natuurlijk haar is gemaakt. De setjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en sommige setjes zijn ook voorzien van een leuke print. Zo heeft een van de setjes ook de afbeelding van Nijntje. Door de keuze uit verschillende kleuren kun je het afstemmen op de rest van de kinderkamer.

Bestellen baby haarborstel

Het bestellen van een kapsetje met een baby haar borstel gaat eenvoudig en snel via de webshop van Babypark. Bestel je naast het kapsetje nog iets anders waardoor de totale waarde op 20 euro of meer uitkomt dan betaal je geen verzendkosten. Door onze grote voorraden kunnen we de haarborstel voor de baby vaak direct uit voorraad leveren. Hebben we het setje op voorraad en wordt dit voor 20:00 uur besteld, dan wordt het nog dezelfde dag verstuurd. Je kunt de setjes en ons overige assortiment ook met eigen ogen komen bekijken in een van de 10 megastores van Babypark. Je vindt daar naast duizenden vierkante meters showroom ook een deskundig team aan productspecialisten. De adresgegevens van een megastore in jouw regio kun je terugvinden op onze website.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Kapset

  Met de Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Kapset kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Difrax Kapset Zilver

  Met de stijlvolle Difrax Kapset Zilver kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaat uit een borstel en een kam en is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.
  6,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Kapset

  Met de stijlvolle Bebe-Jou Sepp Kapset kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  11,99

  7,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Steppe Kapset

  Met de stijlvolle Bebe-Jou Steppe Kapset kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.
  9,99
 • Quick view

  Little Dutch Houten Kapset

  Dit Little Dutch Houten Kapset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan op de hoofdhuid van je kindje. Doordat de borstelhaartjes erg zacht zijn is de borstel te gebruiken vanaf de geboorte.
  15,95
 • Quick view

  BamBam Borstel En Kam Giftset

  Deze BamBam Borstel En Kam Giftset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan op de hoofdhuid van je kindje. Doordat de borstelhaartjes erg zacht zijn is de borstel te gebruiken vanaf de geboorte.

  10,95

  7,79

 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Kapset Pink

  Met de Bebe-Jou Leopard Kapset Pink kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  11,99

  9,59

 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Kapset

  Met de Bebe-Jou Ollie Kapset kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  11,99

  9,59

 • Quick view

  Bebe-Jou Kapset Lichtgrijs

  Met de Bebe-Jou Kapset Lichtgrijs kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  9,99

  7,99

 • Quick view

  Bébé-Basics Kapset Wit

  Met de Bébé-Basics Kapset Wit kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  6,99

  5,45

10 Resultaten
Trustpilot