Little Indians boxpakjes

Little Indians heeft de perfecte boxpakjes die comfortabel zitten maar ook en stijlvolle uitstraling aan je kindje geven. Bekijk het hele aanbod van Little Indians gemakkelijk bij ons op de website en vind wat bij jou kindje past. Voor de Little Indians collectie kun je ook terecht in onze megastores.

Lees meer...

Comfortabele Little Indians boxpakjes

Comfortabel is het boxpakje van Little Indians zeker. Dit komt door de juiste pasvorm van het Little Indians boxpakje. Hierdoor sluit het Little Indians boxpakje mooi aan op het lichaam van je kindje. De Little Indians boxpakjes hebben neutrale kleuren en zijn dus ook goed te combineren met vrij wel elk sokje. Je kindje heeft voldoende bewegingsruimte in het boxpakje van Litlle Indians. Je kindje kan heerlijk kruipen en spelen in het Little Indians boxpakje.

Kwaliteit van het Little Indians boxpakje

Doordat de Little Indians boxpakjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen is de kwaliteit dan ook erg goed. Door de handige drukknoopjes op het boxpakje van Little Indians kun je het boxpakje van Little Indians gemakkelijk aan en uit doen. Dit is erg handig wanneer je je kindje moet verschonen omdat het een schone luier nodig heeft. De Little Indians boxpakjes zijn te verkrijgen in verschillende maten en kleuren. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Little Indians Small Stripe Boxpakje

  Het Little Indians Small Stripe Boxpakje is ideaal als je kindje kan kruipen en spelen. Dankzij de drukknoopsluiting kan je je kindje gemakkelijk verschonen. Het pakje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,95
 • Quick view

  Little Indians Boxpakje Corduroy Green

  Het Little Indians Boxpakje Corduroy Green is ideaal als je kindje kan kruipen en spelen. Dankzij de drukknoopsluiting kan je je kindje gemakkelijk verschonen. Het pakje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,95
 • Quick view

  Little Indians Dots Boxpakje

  Het Little Indians Dots Boxpakje is ideaal als je kindje kan kruipen en spelen. Dankzij de lange opening kan je je kindje gemakkelijk verschonen. Het pakje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,95
 • Quick view

  Little Indians Boxpakje

  Het stijlvolle Little Indians Boxpakje is ideaal als je kindje kan kruipen en spelen. Dankzij de drukknoopsluiting kan je je kindje gemakkelijk verschonen. Het pakje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,95
4 Resultaten