Baby wegen

Om de ontwikkeling van jouw kindje goed in de gaten te houden dien je geregeld te wegen en te meten. Zo krijg je een indruk of de voeding die je geeft ook resulteert in een hoger gewicht. Vooral met prematuur geboren kindjes wil je dat natuurlijk weten. Maar daarnaast is het ook gewoon leuk om op zo’n manier veranderingen te zien want dat gaat heel snel bij een baby. Tegenwoordig wordt ook de hulp ingeroepen van bijvoorbeeld apps die de metingen voor je bij kunnen houden.

Lees meer...

Weegschaal met app voor wegen baby

Zo kan je met een van de weegschalen van Alecto via bluetooth verbinding leggen met een gratis te downloaden app voor smartphone en tablet. De weegschaal wordt geleverd met meetlint en dekentje om op te liggen. Je kunt naast het gewicht ook de lengte invoeren en de omtrek van het hoofdje. Deze gegevens zijn vervolgens te vergelijken met de waarden van de groei van een gemiddeld kind. De weegschaal is op 10 gram nauwkeurig. Wil je nog nauwkeurigere waarden dan zijn er van dit merk ook weegschalen te verkrijgen die niet met een app werken maar wel tot 5 gram nauwkeurig zijn bij het wegen van de baby. Kies wat voor jou belangrijk is en wat past bij jouw budget. Door onze laagsteprijsgarantie weet je in ieder geval dat je nooit teveel betaalt.

Bestellen weegschaal om baby te wegen

Plaats jouw bestelling voor 20:00 uur op een werkdag en we versturen het nog dezelfde dag. We maken gebruik van een eigen bezorgdienst. Je betaalt geen verzendkosten voor bestellingen die 20 euro of meer kosten. Wil je de collectie weegschalen en andere artikelen eens met eigen ogen bekijken? Kom dan gerust eens naar een van onze megastores in Nederland. Ons team van productspecialisten helpt je graag verder. Door hun deskundigheid kunnen ze al jouw vragen beantwoorden.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Alecto BC-30 Babyweegschaal

    De Alecto BC-30 Babyweegschaal is een handige weegschaal waarmee je het groeiproces van je kindje van dag tot dag kan blijven volgen. Weegt zeer nauwkeurig en is geschikt tot maximaal 20 kilogram.

    74,99

    61,49

1 Resultaten
Trustpilot