Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Woood babykamers

Een Woood babykamer ziet er heel stijlvol uit. Meestal bestaat een complete Woood babykamer uit een commode en een ledikant. Soms kun je hier ook een Woood linnenkast bij bestellen. Het is een aanrader om een Woood babykamer te kopen. Je hebt dan meteen vrijwel alle meubels die je nodig hebt voor de kamer van je kindje compleet. De meubels zijn ook gemaakt in dezelfde stijl en passen mooi bij elkaar. Bij een complete Woood babykamer kun je soms kiezen welke kleur commode jij bij het witte ledikant wilt hebben. Vaak kun je kiezen uit een commode in dezelfde kleur als het ledikant, maar ook voor bijvoorbeeld een licht- of donkergrijze commode. Het kan zeker leuk zijn om te kiezen voor een commode in een andere kleur dan het ledikant van de complete babykamer van Woood. Dat geeft een leuke, speelse variatie aan de babykamer. Meer informatie over complete babykamers van Woood vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Lees meer...

Over Woood

Woood is een heel leuk merk van meubels voor de baby-, kinder- en tienerkamer. De diverse meubels die je van Woood in onze online shop vindt, hebben een stijlvol ontwerp en zijn gemaakt van goede kwaliteit. Ze worden meestal gemaakt van massief houten materialen. Hierdoor weet je zeker dat de meubels stevig zijn. Woood meubels zijn verder heel onderhoudsvriendelijk.

Woood complete babykamers laten monteren

De Woood babykamer van jouw wensen bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, wanneer het voor jou schikt. Wil je de meubels laten monteren door onze vakbekwame monteurs? In de meeste gevallen is dit mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor de verzendmethode ‘bezorgen en monteren’. Later krijg je van ons bericht wanneer de bezorgdatum ingepland kan worden. Voor het bezorgen en monteren van jouw Woood babykamer vragen wij een geringe vergoeding.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader