Babyweegschaal goedkoop

Meten is weten maar ook wegen is weten om het groeiproces van jouw kindje inzichtelijk te maken. Bij Babypark hebben we verschillende weegschalen waarmee je het gewicht van jouw kindje kunt bijhouden. Zo hebben we zelfs een weegschaal waarmee je de resultaten kunt opslaan in een app. Door onze laagsteprijsgarantie kun je een babyweegschaal altijd goedkoop aanschaffen bij Babypark. Zou je binnen twee weken na aanschaf toch nog een betere aanbieding vinden dan betalen we het verschil terug.

Lees meer...

Goedkope babyweegschaal met gratis app

De goedkope weegschalen die bij Babypark te koop zijn, hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal een digitaal display hebben. Hierop is het gewicht duidelijk is af te lezen. Bij een van de weegschalen is het dus zelfs mogelijk de gegevens op te slaan via een gratis app. Buiten het gewicht kun je in die app ook de lengte en hoofdomvang van jouw kindje bijhouden. De weegschaal wordt dan ook met meetlint geleverd (en dekentje om op te liggen). Op basis van die gegevens vorm je een goed tijdsbeeld van het ontwikkelingsproces van jouw kindje. Je kunt ook aflezen wat het gemiddelde is voor een kindje voor die leeftijd. Dat helpt jou een betere inschatting te maken of jouw kindje op schema ligt. De weegschaal weegt tot 10 gram nauwkeurig. Is dat nog niet voldoende dan hebben we ook weegschalen die op 5 gram nauwkeurig wegen. Voor welk model je ook gaat; je kunt er van op aan dat het van goede kwaliteit is. Babypark werkt enkel met A-merken en door de laagsteprijsgarantie weet je ook dat je een goedkope babyweegschaal in huis haalt.

Bestellen goedkope babyweegschalen

Voor welke weegschaal je ook gaat, je koopt het eenvoudig via onze webshop. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Is de bestelwaarde 20 euro of hoger dan wordt de babyweegschaal helemaal goedkoop want dan betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Je bent uiteraard ook welkom in een van onze 10 megastores waar je ons assortiment kunt bewonderen. Je kunt er ook terecht met alle vragen die je nog hebt. Een team productspecialisten kent het assortiment en vertelt je er alles over.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Alecto BC-30 Babyweegschaal

    De Alecto BC-30 Babyweegschaal is een handige weegschaal waarmee je het groeiproces van je kindje van dag tot dag kan blijven volgen. Weegt zeer nauwkeurig en is geschikt tot maximaal 20 kilogram.

    74,99

    61,49

1 Resultaten
Trustpilot