Babyweegschaal kopen

Één van de manieren om de ontwikkeling van jouw kindje te meten is door het te wegen. Het wegen is vooral handig bij premature baby’s zodat je voor en na de borstvoeding kunt wegen. Maar het is altijd interessant om het groeiproces bij te houden en daar speelt een weegschaal een belangrijke rol in. Bij Babypark bestel je die tevens met de laagsteprijsgarantie zodat je portemonnee er in ieder geval niet veel lichter op wordt.

Lees meer...

Babyweegschaal met app

Wil je een baby weegschaal kopen die verbinding kan maken met de smartphone of tablet? Dan hebben we een model van Alecto waarmee dat kan via bluetooth. Hiermee houd je de groei van jouw kindje bij in gewicht maar ook in lengte via de gratis app. De weegschaal biedt namelijk ook de optie om de lengte van jouw kindje te meten en de hoofdomvang in te voeren. Met deze data kun je het meteen vergelijken met het groeiproces van een gemiddeld kind. Zo krijg je een goede indruk hoe de ontwikkeling van jouw kindje zich daartoe verhoudt. De maximale weegcapaciteit is 25 kg wat inhoudt dat je de baby weegschaal kunt kopen en gebruiken voor kinderen tot een jaar of 8. Deze weegschaal wordt geleverd met meetlint, batterijen en een dekentje om op te liggen. En ander weegschaaltje van dit merk weegt zelfs tot 5 gram nauwkeurig en kan ook een 0-meting uitvoeren voor het wegen met een doek of dekentje.

Weegschaal baby online kopen

Morgen zou je al jouw baby kunnen wegen op een van de moderne weegschalen uit ons assortiment. Babyweegschaal online kopen op een werkdag voor 20:00 uur, betekent dat we het nog dezelfde dag versturen. Voor alle bestellingen geldt dat we geen bezorgkosten rekenen voor bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer. Je kunt de weegschalen ook komen bewonderen in een van onze 10 megastores. Uiteraard vind je daar in onze uitgebreide showroom ook de andere artikelen uit ons assortiment.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Alecto BC-30 Babyweegschaal

    De Alecto BC-30 Babyweegschaal is een handige weegschaal waarmee je het groeiproces van je kindje van dag tot dag kan blijven volgen. Weegt zeer nauwkeurig en is geschikt tot maximaal 20 kilogram.

    74,99

    64,99

1 Resultaten
Trustpilot