Snoozebaby waskussenhoezen

Maak jouw waskussen compleet met een prachtig Snoozebaby waskussenhoes. Snoozebaby maakt haar producten van de zachtste stoffen. Ook Snoozebaby waskussenhoezen voelen heerlijk zacht aan voor je kindje. Een Snoozebaby waskussenhoes geeft je kindje dan ook optimaal comfort. Verder zien Snoozebaby waskussenhoezen er heel leuk uit. Ze matchen heel goed met het interieur van een babykamer.

Lees meer...

De herkenbare labeltjes van Snoozebaby

De meeste Snoozebaby waskussenhoezen hangen vol met leuke labeltjes in allerlei soorten stoffen, hét kenmerk van Snoozebaby. Baby’s zijn dol op labeltjes. Als ze een knuffeldoekje krijgen, vinden ze de labeltjes het leukst. Daarom heeft Snoozebaby haar knuffeldoekjes, knuffels en andere producten vanaf het begin volgehangen met allerlei soorten labeltjes.

Gebruiksgemak

Snoozebaby waskussenhoezen zijn bedoeld voor dagelijks en intensief gebruik. Ze zijn dan ook heel functioneel. Snoozebaby waskussenhoezen zijn van goede kwaliteit en blijven ook mooi na regelmatig wassen in de wasmachine.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Snoozebaby Organic Happy Dressing Waskussenhoes

  De Snoozebaby Organic Happy Dressing Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. Met dit waskussenhoes ligt je kindje altijd zacht en comfortabel. Gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal.
  26,95
 • Quick view

  Snoozebaby Happy Dressing Waskussenhoes

  Dit mooie Snoozebaby Happy Dressing Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. Door gebruik te maken van dit waskussenhoes kan je altijd afwisselen en ligt je kindje altijd zacht en schoon.

  Normale prijs: 24,95

  Special Price 19,96

2 Resultaten
Trustpilot