Bedkruik baby

Is wat extra warmte nodig op koude dagen dan biedt een bedkruik voor de baby uitkomst. Baby’s kunnen in het begin niet hun temperatuur in stand houden en daarom komt de hulp van een baby bedkruik goed van pas. Bestel het via de webshop van Babypark zodat je profiteert van de laagsteprijsgarantie die wij op het gehele assortiment bieden. Naast de kruiken kun je bij Babypark ook terecht voor vele verschillende leuke kruikzakjes. Bekijk ons assortiment en maak jouw keuze.

Lees meer...

Assortiment bedkruik voor baby

Zo hebben we een kruik die je kunt opladen in slechts 6 minuten en die daarna 5 uur natuurlijke en gelijkmatige warmte afgeeft. Deze kruik hoeft nooit bijgevuld te worden. Leg de kruik horizontaal bij het opladen zodat het verwarmingselement volledig is ondergedompeld in het water en dus goed gelijkmatig kan verwarmen. Het voordeel van deze baby bedkruik is verder dat het niet rolt en dus op z’n plek blijft. Daarnaast heeft het een veiligheidsthermostaat (warmt op tot circa 65 graden). Ook te gebruiken in jouw eigen bed net als de aluminium kruik die je in ons assortiment kunt vinden. Nadat je die vult met water op 60-100 graden, houdt die jouw kindje lang warm. Indien gewenst kun je ook twee van deze kruiken gebruiken om jouw kindje op temperatuur te houden. Deze kruik dient altijd te worden gebruikt in combinatie met een kruikenzakje. In het assortiment van Babypark vind je hierin een hele ruime keuze.

Bestellen bedkruik voor baby

Bestel jouw kruik en kruikenzakjes via de webshop van Babypark, doe dat op werkdagen voor 20:00 uur en we zorgen er voor dat we het dezelfde dag nog versturen. Bestel voor 20 euro of meer om in aanmerking te komen voor gratis verzending. De hele collectie kruiken en kruikenzakjes is ook te bewonderen in een van onze megastores. Voor de adresgegevens kun je onze website bezoeken.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  KipKep Woller Warmtekussen

  Dit kussen is het ideale hulpmiddel om de darmkrampjes van je kleintje te verminderen en het ziet er nog eens vrolijk uit!
 • Quick view

  Doomoo Snoogy Dog Opwarmkussen

  De Doomoo Snoogy Dog Opwarmkussen is het ideale warmtekussen om je kindje warm te houden.! De Snoogy is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gevuld met lijnzaad, dat opwarmbaar is in de magnetron.

  22,-

  21,02

 • Quick view

  Doomoo Snoogy Rainbow Opwarmkussen

  Het Doomoo Rainbow Snoogy Kussen is het ideale warmtekussen om je kindje warm te houden en het werkt nog ontspannend ook! De Snoogy is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gevuld met lijnzaad, dat opwarmbaar is in de magnetron.

  22,-

  17,19

3 Resultaten
Trustpilot