Bebe-Jou babynestjes

Met het Bebe-Jou babynestje ligt je kindje heerlijk. Je kindje kan in het Bebe-Jou babynestje slapen of lekker liggen. Als je op zoek bent naar een stijlvol en comfortabel babynestje dan is het merk Bebe-Jou wel iets voor jou. Een babynestje kun je eenvoudig verplaatsen en meenemen. Zo heb je overal een comfortabel plekje voor je kindje. Een babynestje kun je gebruiken vanaf de geboorte totdat je kindje kan draaien of te groot wordt voor het nestje.

Lees meer...

Comfort van de Bebe-Jou Babynestjes

Comfort heeft het Bebe-Jou babynestje zeker. Het Bebe-Jou babynestje geeft je kindje een warm, veilig en geborgen gevoel wanneer je kindje in het Bebe-Jou babynestje ligt. Ook kan het Bebe-Jou babynestje gebruikt worden in de kinderwagen, box of ledikant. De Bebe-Jou babynestjes zijn te verkrijgen in verschillende kleuren zo kun je kiezen wat het beste bij jou en je kindje past. Let op dat je kindje nooit zonder toezicht in het babynestje ligt.

Materiaal van de Bebe-Jou Babynestjes

De kwaliteit van de Bebe-Jou babynestjes is erg goed door het juiste materiaal dat gebruikt is voor de Bebe-Jou babynestjes. Door dit juiste materiaal voor de Bebe-Jou babynestjes voelt het Bebe-Jou babynestje dan ook heerlijk zacht aan op de huid van je kindje. Dit is extra fijn omdat de huid van je kindje nog gevoelig is. Het Bebe-Jou babynestje is gemakkelijk te verkleinen als dat nodig is. En het matrasje is ook eenvoudig te verwijderen. Dit is extra handig en maakt het gebruiken van het Bebe-Jou babynestje nog makkelijker.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Babynestje

  In het Bebe-Jou Fabulous Babynestje geniet je kindje van een veilig en een geborgen gevoel. Het stijlvolle babynestje van Bebe-Jou is gemaakt van hoogwaardig materiaal en verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  69,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Swan Babynestje

  In het Bebe-Jou Swan Babynestje geniet je kindje van een veilig en een geborgen gevoel. Het babynestje is multifunctioneel en kan in de kinderwagen, box of het ledikant neergelegd worden.
  69,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Paper Planes Babynestje

  In het Bebe-Jou Paper Planes Babynestje geniet je kindje van een veilig en een geborgen gevoel. Het babynestje is multifunctioneel en kan in de kinderwagen, box of het ledikant neergelegd worden.
  69,99
3 Resultaten