Jollein babynestje

Een babynestje is een knusse en comfortabele slaapplaats voor je kindje. Het Jollein babynestje heeft een leuk printje en is daardoor een mooie blikvanger. Leuk voor in de box, kinderwagen of als geborgen plekje op de bank.

Lees meer...

Een babynestje voor thuis en onderweg

Het Jollein babynestje weegt weinig en is daardoor makkelijk te verplaatsen, bijvoorbeeld van de ouderslaapkamer naar de box die beneden staat. Een babynestje kun je ook makkelijk meenemen wanneer je op visite of vakantie gaat. Zo heeft je kindje overal een fijne slaapplaats. Wij adviseren om een babynestje alleen onder toezicht van een volwassene te gebruiken.

Ontdek meer Jollein babyspullen

Van het merk Jollein vind je bij Babypark veel meer dan alleen babynestjes. Wat dacht je van mooie boxkleden, bedtextiel en babykamer accessoires? Het fijne aan Jollein is dat alle items onderling perfect met elkaar te combineren zijn.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Meadow Babynestje

  Het Jollein Meadow Babynestje is multifunctioneel en biedt je kindje overal een knusse en geborgen omgeving. Het babynestje kun je bijvoorbeeld gebruiken in de box of kinderwagen en is gemakkelijk te verplaatsen.
  64,99
 • Quick view

  Jollein Stargaze Babynestje

  Het Jollein Stargaze Babynestje is multifunctioneel en biedt je kindje overal een knusse en geborgen omgeving. Het babynestje kun je gebruiken in de box of kinderwagen en is gemakkelijk te verplaatsen.
  64,99
 • Quick view

  Jollein Wild Flowers Babynestje

  Het Jollein Wild Flowers Babynestje is multifunctioneel en biedt je kindje overal een knusse en geborgen omgeving. Het babynestje kun je gebruiken in de box of kinderwagen en is gemakkelijk te verplaatsen.
  64,99
 • Quick view

  Jollein Savannah Babynestje

  Het Jollein Savannah Babynestje is multifunctioneel en biedt je kindje overal een knusse en geborgen omgeving. Het babynestje kun je bijvoorbeeld gebruiken in de box of kinderwagen en is gemakkelijk te verplaatsen.
  64,99
4 Resultaten
Trustpilot