Little Indians babynestjes

Ben jij helemaal verliefd op de kleuren en printjes van Little Indians? Dan hebben we goed nieuws voor je! Met een Little Indians babynestje maak je jouw babyuitzet compleet. Extra schattig als je kindje een stoere outfit van Little Indians draagt als hij of zij in het babynestje ligt te slapen of spelen. Een babynestje is een comfortabele plaats voor je kindje en maakt een box of ledikant wat knusser.

Lees meer...

Little Indians babynestjes voor thuis en onderweg

Het Little Indians babynestje weegt weinig en is daardoor makkelijk te verplaatsen, bijvoorbeeld van de ouderslaapkamer naar de box die beneden staat. Een babynestje kun je ook makkelijk meenemen wanneer je op visite of vakantie gaat. Zo heeft je kindje overal een fijne slaapplaats. Wij adviseren om een babynestje alleen onder toezicht van een volwassene te gebruiken.

Little Indians babynestjes online bestellen

De Little Indians babynestjes kun je zowel online als in onze megastores bestellen. Meer informatie over de artikelen vind je in de uitgebreide productbeschrijvingen. Alle bestellingen vanaf €20,- worden gratis bij jou thuisbezorgd op een moment dat het jou handig uit komt. Dat is prettig winkelen! Wil je de kleuren liever in het echt zien en zelf voelen hoe zacht de materialen van de Little Indians artikelen zijn? Dan ben je van harte welkom in één van onze megastores.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Little Indians Dots Babynestje

    Met dit stijlvolle Little Indians Dots Babynestje creëer je een knusse omgeving voor je kindje. Het nestje kun je op allerlei plaatsen gebruiken, bijvoorbeeld in de reiswieg van de kinderwagen of in het ledikant van je kindje.
    89,95
1 Resultaten