Bekerhouder

Bij Babypark kun je ook terecht voor alle soorten bekerhouders. Zo hebben wij een bekerhouder die op alle peuterautostoelen en kinderautostoelen past. Zo heb je altijd de eigen beker van je kind bij de hand. Vertrouwd en prettig voor je kindje. De bekerhouder past op vrijwel alle peuterautostoelen en kinderautostoelen. Zo houd je jouw handen vrij en is de drinkbeker van je kind altijd binnen handbereik wat natuurlijk erg praktisch is. Een kleine investering voor een hoop dagelijks gemak.

Lees meer...

Bekerhouder autostoel ook voor andere zaken

De bekerhouders zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor de beker van je kind, Je kunt het ook gebruiken om zijn/haar favoriete knuffel in mee te nemen. Of gebruik het om jouw eigen drinken binnen handbereik mee te houden. Mocht je in alle drukte het huis hebben verlaten zonder nog wat te drinken, dan kan dat nog gemakkelijk onderweg door jouw beker/fles in de houder te plaatsen. De bekerhouder zelf is ook eenvoudig te bevestigen en daarnaast ook zo schoon te maken omdat het van plastic is.

Bekerhouder voor autostoel of kinderwagen

Bij Babypark bestel je snel en eenvoudig jouw baby autostoel bekerhouder. Daarnaast hebben wij ook bekerhouders voor bijvoorbeeld de kinderwagen. Wat voor soort bekerhouder je ook bestelt, het is altijd van een A-merk dus van hoge kwaliteit en het is altijd scherp geprijsd omdat wij de prijzen van onze concurrenten controleren en de laagsteprijsgarantie bieden. Al onze baby autostoel bekerhouders zijn vaak direct uit voorraad leverbaar zodat je ze vaak al de volgende dag in huis hebt. Bestellingen boven de 20,- worden zelfs gratis geleverd. Voor advies kun je altijd terecht bij onze productspecialisten of het nu om een bekerhouder voor een autostoeltje gaat of om het autostoeltje zelf. Spreek ze aan in een van onze 10 Megastores of bel, mail of Whatsapp jouw vragen door.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Maxi-Cosi Bekerhouder Pocket Grey

    De Maxi-Cosi Bekerhouder Pocket Grey is een handige bekerhouder voor een Maxi-Cosi kinder- of peuterautostoeltje. In de houder kun je alle spulletjes van je kindje opbergen tijdens het autorijden. Erg handig!

    19,99

    19,-

1 Resultaten
Trustpilot