Beste thermometer baby

Wat de beste thermometer voor jouw baby is, moet je zelf even bekijken in ons assortiment. Maar welke je ook kiest; je bent verzekerd van de beste prijs. Babypark hanteert de laagsteprijsgarantie op het gehele assortiment zodat je nooit teveel betaalt. Mocht je een artikel twee weken na aanschaf toch nog ergens goedkoper vinden dan betalen we het verschil terug. Zo betaal je dus nooit teveel voor de beste thermometer voor jouw baby. Bezoek onze webshop en plaats jouw bestelling vandaag nog.

Lees meer...

Beste baby thermometer afhankelijk van gebruik

De oorthermometer is de gebruikelijke wijze om de temperatuur op te nemen. Zo hebben wij bijvoorbeeld oorthermometers met een flexibel uiteinde zodat het voor jouw kindje niet al te onaangenaam voelt. Levert het toch teveel stress op dan kun je het beste een baby thermometer gebruiken in de vorm van een fopspeen. Ook dit vind je in ons assortiment en biedt aan de voorzijde van de speen (op het schild) een display waarop de temperatuur is af te lezen. We hebben ook setjes in ons assortiment die bestaan uit een thermometer voor in bad, voor het oor of als fopspeen. Zo heb je in elke situatie de beste thermometer voor jouw baby tot jouw beschikking. De badthermometer kan drijven en fungeert door de leuke vorm ook meteen als speeltje.

Bestellen thermometer baby

Bestel de thermometer voor jouw baby eenvoudig via onze webshop. Bestel je voor 20:00 uur op een werkdag dan verzenden we nog dezelfde dag, mits op voorraad. Indien de bestelwaarde 20 euro of meer is dan bezorgen wij de thermometer gratis. In onze megastores kun je ook terecht voor de beste baby thermometers en de rest van ons uitgebreide assortiment. Een team van productspecialisten kan jou wegwijs maken. Je vindt de adresgegevens van een megastore in jouw regio op onze website.

Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  Alecto Infrarood Oorthermometer

  De Alecto Infrarood Oorthermometer is ideaal als je snel en nauwkeurig de temperatuur van je kindje wilt meten. Op het heldere display verschijnt met 2 seconden een meetresultaat. Wordt geleverd met opbergdoosje.
  39,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Badthermometer Taupe

  Meet met de stijlvolle Bebe-Jou Badthermometer Taupe nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op de juiste temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  7,99

  6,39

 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Badthermometer

  Meet met de praktische Bebe-Jou Sepp Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het badwater op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet ongeveer 37 graden zijn.

  8,99

  7,19

 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Badthermometer

  Meet met de Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het badwater op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet ongeveer 37 graden zijn.

  9,99

  7,99

 • Quick view

  Luma Spikkels Digitale Badthermometer

  Meet met de Luma Spikkels Digitale Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water goed op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet ongeveer 37 graden zijn.
  19,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Badthermometer Breeze Green

  Meet met de stijlvolle Bebe-Jou Badthermometer Breeze Green nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op de juiste temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.
  7,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Steppe Badthermometer

  Meet met de praktische Bebe-Jou Steppe Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het badwater op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet ongeveer 37 graden zijn.

  8,99

  7,19

 • Quick view

  Babypark Digitale Thermometer Flexibel

  De Babypark Digitale Thermometer Flexibel is een handige en eenvoudige thermometer die nauwkeurig de temperatuur van je kleintje meet. De thermometer heeft een flexibele punt, wat fijn is voor je kleintje!
  5,99
 • Quick view

  Luma Badthermometer

  Meet met de Luma badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  Normale prijs: 6,71

  Special Price 6,39

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Badthermometer

  Meet met de Bebe-Jou Fabulous Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  10,99

  6,49

 • Quick view

  Alecto BC-11 Badthermometer Nijlpaard

  De Alecto BC-11 Badthermometer heeft een grappig nijlpaard design. De badthermometer geeft een melding bij te warm water, kan blijven drijven en is waterdicht. Deze badthermometer is dus erg praktisch in gebruik.

  10,99

  9,95

 • Quick view

  Luvion Bad / Kamer Thermometer

  Deze Luvion Bad / Kamer Thermometer is door zijn vorm en materiaal een zeer sfeervolle thermometer. De kwalitatief hoogwaardige thermometer geeft een visueel alarm als de temperatuur te hoog is.
  11,95
 • Quick view

  Luma Digitale Badthermometer

  Meet met de Luma Digitale Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  Normale prijs: 16,79

  Special Price 15,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Badthermometer

  Meet met de Bebe-Jou Ollie Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  8,99

  7,99

 • Quick view

  Luvion Exact-70 Thermometer Set Blauw

  Met deze Luvion Exact-70 Thermometer Set Blauw kies je zelf de beste manier voor het meten van de temperatuur van je baby. De drie verschillende thermometers bevatten een scala aan mogelijkheden.

  29,95

  27,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Badthermometer Wit

  Meet met de Bebe-Jou Badthermometer Wit nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  7,99

  6,39

 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Badthermometer Pink

  Meet met de Bebe-Jou Leopard Badthermometer Pink nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  8,99

  7,19

 • Quick view

  Bebe-Jou Badthermometer Lichtgrijs

  Meet met de Bebe-Jou Badthermometer Lichtgrijs nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  7,99

  6,39

 • Quick view

  Bébé-Basics Badthermometer Wit

  Meet met de Bébé-Basics Badthermometer Wit nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  5,99

  4,50

19 Resultaten
Trustpilot