Commodekussenhoes

Jouw kindje moet meerdere keren per dag worden verschoond. Gebruik je daarvoor een waskussen op de commode dan kun je daar ook een commodekussenhoes voor aanschaffen zodat jouw kindje nog prettiger ligt. Het is ook praktisch want door de baby commodekussenhoes blijft jouw commmodekussen langer mooi en schoon. Je kunt de hoezen vaak gewoon op 40 graden wassen, wel zo makkelijk. Je bestelt ze voordelig bij Babypark omdat wij de laagsteprijsgarantie hanteren. Vind je het commodokussenhoes baby toch ergens binnen twee weken na aanschaf goedkoper, dan betalen we het verschil terug.

Lees meer...

Assortiment commodekussenhoes baby

In het assortiment vind je schitterende gebreide kussenhoezen die ook wasbaar zijn op 40 graden. Voor een budgetvriendelijkere optie kun je de waskussenhoes van Jollein bekijken. Dit is gemaakt van 85% katoen en 15% polyester. Het is te gebruiken in combinatie met elke standaard waskussen. We hebben commodekussenhoezen in verschillende uitvoeringen met leuke prints en kleuren. Leuk om per seizoen een andere hoes te gebruiken voor de afwisseling, er is in ieder geval keuze genoeg. En het is sowieso handig om een hoes achter de hand te hebben voor wanneer de ander in de was is natuurlijk. Met kinderen kan het nooit kwaad overal een extra schoon setje van te hebben.

Commodekussenhoes bestellen

Het kiezen van jouw baby commodekussenhoes is met zoveel keuze wellicht niet eenvoudig maar het bestellen is dat gelukkig wel. Via onze webshop plaats je eenvoudig en veilig jouw bestelling. Doe je dat voor 20:00 uur op een werkdag en is het op voorraad dan versturen we het dezelfde dag. Voor elke bestelling van 20 euro of meer geldt tevens dat we het gratis versturen. Is het kiezen toch wat lastiger, kom dan eens naar een van onze 10 megastores waar je ze met eigen ogen kunt bekijken en ook voelen. Wil je weten of er een megastore bij jou in de buurt is? Bekijk dan onze website voor de adresgegevens en openingstijden.

Lees minder...
137 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Meyco Floral Waskussenhoes

  De Meyco Floral Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De waskussenhoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  16,95
 • Quick view

  Koeka Vik Jorg Waskussenhoes Hazel

  Dit mooie Koeka Vik Jorg Waskussenhoes Hazel beschermt het waskussen tegen vuil en vocht. De waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Voorzien van de afmetingen 90 x 78 cm.
  49,95
 • Quick view

  House Of Jamie Waskussenhoes Teddy Sand

  Deze stijlvolle House Of Jamie Waskussenhoes Teddy Sand is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  54,-
 • Quick view

  Bamboom Papavero Waskussenhoes

  Deze Bamboom Papavero Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van natuurlijk bamboemateriaal.
  38,-
 • Quick view

  Bamboom Magnolia Waskussenhoes

  Deze Bamboom Magnolia Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van natuurlijk bamboemateriaal.
  38,-
 • Quick view

  Witlof For Kids Colour Your World Waskussenhoes

  Dit stijlvolle Witlof For Kids Colour Your World Waskussenhoes heeft een perfecte pasvorm dat geschikt is voor alle standaard waskussens. De hoes is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  35,95
 • Quick view

  Baby's Only Reef Waskussenhoes Duits Ash Mint

  Dit Baby's Only Classic Waskussenhoes Stone Red is de ideale hoes om te gebruiken voor een Duits waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan.
  59,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Duits Aankleedkussenhoes

  Dit Little Dutch Little Goose Duits Aankleedkussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wasbaar in de wasmachine.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Waskussenhoes Stone Red

  Dit Baby's Only Classic Waskussenhoes Stone Red is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan.
  54,95
 • Quick view

  Bamboom Eucalyptus Waskussenhoes

  Deze Bamboom Eucalyptus Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van natuurlijk bamboemateriaal.
  38,-
 • Quick view

  Mies & Co Bold Dots Waskussenhoes Dark Brown

  De Mies & Co Bold Dots Waskussenhoes Dark Brown is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Koeka Bonn Wafel Duits Waskussenhoes Wave

  Deze Koeka Bonn Wafel Duits Waskussenhoes Wave is geschikt voor elk standaard waskussen. De hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Verder heeft de waskussenhoes een perfecte pasvorm.
  49,95
 • Quick view

  Koeka Oaky Waskussenhoes Warm White

  Deze stijlvolle Koeka Oaky Waskussenhoes Warm White is geschikt voor elk standaard waskussen. De hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Verder heeft de waskussenhoes een perfecte pasvorm.
  39,95
 • Quick view

  Koeka Jena Waskussenhoes Steel Grey

  De Koeka Jena Waskussenhoes Steel Grey beschermt het waskussen tegen vuil en vocht. De waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Verder heeft de waskussenhoes een perfecte pasvorm met afmetingen van 90 x 78 cm.

  49,95

  39,95

 • Quick view

  Mies & Co Fika Butterfly Waskussenhoes Offwhite

  De Mies & Co Fika Butterfly Waskussenhoes Offwhite is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Leaves Waskussenhoes Caramel

  Deze Cam Cam Copenhagen Leaves Waskussenhoes Caramel is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  23,-
 • Quick view

  Mies & Co Cozy Dots Waskussenhoes

  De Mies & Co Little Dreams Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Meyco Diamond Waskussenhoes

  De praktische Meyco Diamond Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  32,95
 • Quick view

  Cottonbaby Mini Wafel Waskussenhoes

  Dit Cottonbaby Mini Wafel Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.

  27,50

  24,95

 • Quick view

  Meyco Little Dots Waskussenhoes

  De Meyco Little Dots Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Mies & Co Soft Feathers Waskussenhoes Offwhite

  De Mies & Co Soft Feathers Waskussenhoes Offwhite is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Vlekjes Waskussenhoes Oudblauw

  Dit Cottonbaby Soft Waskussenhoes Vlekjes Oudblauw ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  27,50
 • Quick view

  Koeka Vik Waskussenhoes

  Deze Koeka Vik Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. De hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Verder heeft deze trendy waskussenhoes een perfecte pasvorm.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 44,90

 • Quick view

  Mies & Co Little Dreams Waskussenhoes Offwhite

  De Mies & Co Little Dreams Waskussenhoes Offwhite is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
137 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Trustpilot