Commodekussenhoes

Jouw kindje moet meerdere keren per dag worden verschoond. Gebruik je daarvoor een waskussen op de commode dan kun je daar ook een commodekussenhoes voor aanschaffen zodat jouw kindje nog prettiger ligt. Het is ook praktisch want door de baby commodekussenhoes blijft jouw commmodekussen langer mooi en schoon. Je kunt de hoezen vaak gewoon op 40 graden wassen, wel zo makkelijk. Je bestelt ze voordelig bij Babypark omdat wij de laagsteprijsgarantie hanteren. Vind je het commodokussenhoes baby toch ergens binnen twee weken na aanschaf goedkoper, dan betalen we het verschil terug.

Lees meer...

Assortiment commodekussenhoes baby

In het assortiment vind je schitterende gebreide kussenhoezen die ook wasbaar zijn op 40 graden. Voor een budgetvriendelijkere optie kun je de waskussenhoes van Jollein bekijken. Dit is gemaakt van 85% katoen en 15% polyester. Het is te gebruiken in combinatie met elke standaard waskussen. We hebben commodekussenhoezen in verschillende uitvoeringen met leuke prints en kleuren. Leuk om per seizoen een andere hoes te gebruiken voor de afwisseling, er is in ieder geval keuze genoeg. En het is sowieso handig om een hoes achter de hand te hebben voor wanneer de ander in de was is natuurlijk. Met kinderen kan het nooit kwaad overal een extra schoon setje van te hebben.

Commodekussenhoes bestellen

Het kiezen van jouw baby commodekussenhoes is met zoveel keuze wellicht niet eenvoudig maar het bestellen is dat gelukkig wel. Via onze webshop plaats je eenvoudig en veilig jouw bestelling. Doe je dat voor 20:00 uur op een werkdag en is het op voorraad dan versturen we het dezelfde dag. Voor elke bestelling van 20 euro of meer geldt tevens dat we het gratis versturen. Is het kiezen toch wat lastiger, kom dan eens naar een van onze 10 megastores waar je ze met eigen ogen kunt bekijken en ook voelen. Wil je weten of er een megastore bij jou in de buurt is? Bekijk dan onze website voor de adresgegevens en openingstijden.

Lees minder...
128 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Koeka Vik Waskussenhoes

  Deze Koeka Vik Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. De hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Verder heeft deze trendy waskussenhoes een perfecte pasvorm.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 35,96

 • Quick view

  Witlof For Kids Corduroy Waskussenhoes

  Deze Witlof For Kids Corduroy Waskussenhoes heeft een perfecte pasvorm dat geschikt is voor alle standaard waskussens. Het waskussenhoes is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Sky Waskussenhoes

  Deze Baby's Only Sky Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vuil en vocht tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 42,95

  Special Price 34,36

 • Quick view

  Meyco Mini Relief Waskussenhoes

  De Meyco Mini Relief Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 28,01

  Special Price 27,61

 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon A Dream Waskussenhoes

  Dit Witlof For Kids Once Upon A Dream Waskussenhoes heeft een perfecte pasvorm dat geschikt is voor alle standaard waskussens. Het waskussenhoes is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  39,95
 • Quick view

  Bamboom Butterfly Waskussenhoes

  Deze Bamboom Butterfly Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van natuurlijk bamboemateriaal.
  37,95
 • Quick view

  Baby's Only Pure Waskussenhoes

  Dit Baby's Only Pure Waskussenhoes is voorzien van een stijlvol design. De hoes is gemaakt van 100% biologisch katoen wat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. De waskussenhoes is wasbaar op 40 graden.

  Normale prijs: 24,95

  Special Price 19,96

 • Quick view

  Bamboom Primavera Waskussenhoes

  Deze Bamboom Primavera Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van natuurlijk bamboemateriaal.
  37,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Colour Your World Waskussenhoes

  Dit stijlvolle Witlof For Kids Colour Your World Waskussenhoes heeft een perfecte pasvorm dat geschikt is voor alle standaard waskussens. De hoes is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  39,95
 • Quick view

  Jollein Wrinkled Waskussenhoes

  De Jollein Wrinkled Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes past om vrijwel ieder standaard waskussen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 16,99

  Special Price 14,95

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Waskussenhoes

  Deze Cam Cam Copenhagen Lierre Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,-
 • Quick view

  Meyco Diamond Waskussenhoes

  De praktische Meyco Diamond Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 34,95

  Special Price 27,96

 • Quick view

  Bamboom Salice Waskussenhoes

  Deze Bamboom Salice Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van natuurlijk bamboemateriaal.

  37,95

  36,99

 • Quick view

  Mies & Co Fika Butterfly Waskussenhoes Offwhite

  De Mies & Co Fika Butterfly Waskussenhoes Offwhite is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Koeka Vik Jorg Waskussenhoes Hazel

  Dit mooie Koeka Vik Jorg Waskussenhoes Hazel beschermt het waskussen tegen vuil en vocht. De waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Voorzien van de afmetingen 90 x 78 cm.
  49,95
 • Quick view

  Bamboom Bears Waskussenhoes

  Deze Bamboom Bears Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van natuurlijk bamboemateriaal.

  37,95

  36,99

 • Quick view

  Mies & Co Waskussenhoes Sage Green 69 x 45 cm

  De Mies & Co Waskussenhoes Sage Green 69 x 45 cm beschermt het wasskussen tegen vuil en vocht. Verder is de hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  39,95
 • Quick view

  Yumi Baby Magnolia Waskussenhoes

  De Yumi Baby Magnolia Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen van je kindje. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  34,95
 • Quick view

  Noppies Botanical Waskussenhoes Puritan Gray

  De Noppies Botanical Waskussenhoes Puritan Gray is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,99
 • Quick view

  Meyco Little Dots Waskussenhoes

  De Meyco Little Dots Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 24,95

  Special Price 19,96

 • Quick view

  Mies & Co Little Dreams Waskussenhoes Offwhite

  De Mies & Co Little Dreams Waskussenhoes Offwhite is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Koeka Riga Waskussenhoes Warm White

  Deze stijlvolle Koeka Riga Waskussenhoes Warm White is geschikt voor elk standaard waskussen. De hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Verder heeft de waskussenhoes een perfecte pasvorm.

  44,95

  35,96

 • Quick view

  Mies & Co Under My Wings Waskussenhoes Offwhite 69 x 45 cm

  De Mies & Co Under My Wings Waskussenhoes Offwhite 69 x 45 cm beschermt het wasskussen tegen vuil en vocht. Verder is de hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  39,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Waskussenhoes Donkerroze

  Dit Little Dutch Little Pink Flowers Waskussenhoes Donkerroze is geschikt voor elk standaard waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wasbaar in de wasmachine.

  28,95

  24,95

128 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Vaderdag
Trustpilot