Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kussens & Kussenhoezen

Laessig kussens en hoezen

Dankzij een Laessig kussen ziet de woonkamer of kinderkamer er extra gezellig uit. Je legt een decoratie kussen van Laessig bijvoorbeeld op een bank of schommelstoel. Een Laessig kussen voelt over het algemeen lekker zacht aan. Zo’n kussen is heel prettig om bijvoorbeeld tegenaan te zitten of te liggen. Kijk snel verder voor onze complete collectie Laessig decoratiekussens op deze pagina!

Lees meer...

Een stijlvol Laessig sierkussen

Een Laessig sierkussen is meestal verkrijgbaar in meerdere kleuren die helemaal van deze tijd zijn. Kies voor de kleur die past bij jouw inrichting! Sommige Laessig kussens zijn versierd met leuke pomponnetjes of andere versieringen.

Over Laessig

“Leven met bezieling en stijl” is het motto van Laessig. Alle producten van Laessig zijn bedoeld voor dagelijks gebruik. Van het leuke label Laessig verkopen wij onder meer verzorgingstassen, eetgerei en knuffels voor je kindje. Laessig ontwerpt mooie en functionele producten die lang mooi blijven. Een Laessig verzorgingstas is voor het algemeen heel praktisch ingedeeld met meerdere vakjes. Lekt de fles van je kindje in de tas, dan is de kans dat andere spulletjes nat worden, minder groot. Bij een Laessig verzorgingstas zit meestal een verschoningsmatje inbegrepen. Een Laessig verzorgingstas is een aanrader, evenals onze andere Laessig producten. Jouw gewenste decoratie kussen en eventuele andere producten van Laessig bestel je eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je altijd van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je niet teveel betaalt. Wij zorgen ervoor dat je het bestelde decoratie kussen van Laessig zo snel mogelijk krijgt thuisgestuurd. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij jouw bestelling direct op de post. Meestal ontvang jij deze dan morgen al bij je thuis. Voorwaarde is wel dat het bestelde Laessig sierkussen bij ons op voorraad is.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader